Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema sta,upravu si sto jest jest :D
Šta je to recesija? :)
Asime da li ti ikad pročitaš ono što napišeš? Uspela se čak i do samog trona na kojem poput kakvog svjetionika na pladnju stoji jedan sočan bosanski burek, onako sav mirisan i svjež, pun mesa, na vrhu hrskav, kojeg čim osjetite u nosnicama, donosi nevjerovatan efekat na vaš želudac. Bureka ima koliko hoćete na onoliko mjesta koliko hoćete, ali se sasvim lagano i skoro neopaženo, u njegovom pravljenju dešava prava mala revolucija koja naše želuce ostavlja jednog uvijek poželjnog iskustva. Barem to mogu primjetiti oni koji su u Sarajevu tokom svoga radnog vremena ovisno o hranjenu brzom hranom ili nekim od ovih tradicionalnih jela. Također, još jedan lanac restorana brze hrane koji je bio prepoznatljiv po svome dobrom mesu od kojeg su sva jela s njime bila vrlo ukusna... ...i doslovno niste mogli dovoljno usta otvoriti zbog toga kolika je bila njihova debljina. I možda i zbog sitnićarenja...
I ja se slažem da dovedeš svoju seku, ženu... pa da se svi mi lijepo izredamo na njoj. Učini ti nešto dobro za narod kad si toliko optimističan.
a
et vidis moj asime opet skakom ti stokom baliskom zivis. malkice mi te i zao majke mi, vidi se da nisi los chova.
pusti asime degenerike sto te pljuju, oni veze nemaju, oni su ko taj smozdeni burek. i ne mislim da si pesimista, kako kazu pesimista je skolovani optimista:-) na kraju karjeva svi vi asimove tekstove vidim citate i dobro ga znate, a asim ni ne zna ko ste vi! pa vi skontajte gdje ste
ne razumijem zasto se svi opterecuju sa asimovim clancima. ako nista, barem su realne price, a ne kao zuta stampa i kojekakve holivudske pricice. dodjes, procitas i vozis dalje. ne vidim problema ni u cemu.
Asime, što ne odeš psihijatru nek ti da šta protiv depresije, ili jednostavno presjeci vene žiletom i riješi i nas i sebe muke i patnje. Dokle ćeš pobogu cmizdrit i plakat po ovom portalu? Zar to nije nešto što bi trebao raditi u privatnosti svoga doma? Ili možda očekuješ da ćeš sa svojim kukanjem i jadikovanjem postati poznat pa jednog dana umjesto Sarajevo-X-a plakati i cmizdriti nasred Ferhadije pred većom publikom? Ima li kakvo takmičenje za najveću plačipIčku na svijetu da te pošaljemo kao predstavnika?
asime ti si tako dobar da bih ti ja stalno kuhala burek,a na posao bih ti zamotala da poneses hahaha.Dobara kolumna, osvjezava novi ton...
@tatamata ja tebi iskreno predlazem da dovedes svoju seku i zenu ako je imas pa da je svi ovdje asimovi fanovi onako od reda znas iz sazaljenja hahaha.
Ispred moje zgrade lik rovi po kontejneru iz furke, ja ga presretnem i pitam hoćeš para (žao mi ga, kontam hoće da jede), kaže lik, jok, ne treba, ja rovim da vidim može li se šta iskoristiti..... ?????
Ah da, Asime tok ti kukumačeš zbog toga što ti se burek smanjio, mnogi su danas rovili kontejnere u potrazi za buđavim komadom hljeba. Vidiš kako su stvari relativne u životu. Nego ti promijeni buregdžinicu i ne seri više, matere ti.
Nije stvar u tome ŠTA Asim piše, već KAKO piše. Asim nam piše o letargiji u društvu a iz njegovih članaka zapravo se čita letargičnost njegove ličnosti. Asim nam piše o trivijalnim stvarima, a pokušava ih predstaviti kao krucijalne. Svi mi znamo i vidimo u kakvim govnima živimo, ne mora nas Asim još podsjećati da i da se burek smanjio. Generalno pesimističan pogled na život nikome nije pomogao, niti je ikada išta promijenio. Prema tome, dozvolite mi da izrazim svoje nezadovljstvo kolumnom, svi vi veliki Asimovi fanovi. Asimu zaista iskreno predlažem da posjeti psihologa i porazgovara malo o konceptu samovrednovanja. Mada bi nam to svima valjalo.
SVAKA CAST ASIME PO KO ZNA KOJI PUT...A NA OVE STO TE KRITIKUJU NE OBAZIRI SE, NJIMA NI DR.DABIC NE MOZE POMOCI..