Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako im teba poslacemo im jos, puna je rs istih , naravno svi su bili logisticari, kuhari, pekari :):):)
AtilaBicBozi ne sudi druge po sebi, nisu svi debili kao ti :)):)
Hercegovac92 GENOCID to je ponos tvoj zar ne geonocias :):):):)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
To je super ali losa stvar je sto kad ih uhvate u Americi, posalju ih nama a nase pravosudje im odbije od kazne i period koji su bili u bijegu od pravde, onda je malo nagode sa sudom... i na kraju puste ih nakon mjesec dana?!
"Prema sudskim dokumentima, Špirić je optužen za imigracijsku prevaru zato što je prešutio da je služio u vojsci koja je vezana za masovna ubistva." Dovoljno je samo da je neko bio pripadnik VRS-a koja je počinila mnoge zločine uključujući i genocid. Zašto se neki sada čude?
@hercegovac92 "časno braneći otadžbinu" Ti ili si glup, ili ne znas sta je bilo u proteklom ratu i ko je ubijao civile, ko je unistavao gradove i tudje bogomolje..."časno braneći otadžbinu"... Zelim ti da tebe i tvoju porodicu isto neko """"odbrani""" "časno braneći otadžbinu"
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ko god je cinio nedjela na bilo kojoj strani treba da bude procesuiran i kaznjen po zakonu i pravdi mada su se ta pitanja tesko ispolitizovala svih ovih godina nakon rata pa uglavnom sluze za potkusurivanje dnevnopolitickih potreba u BiH. Sto se tice definicije ratnih zlocina od strane klix forumaske raje nije mi nesto najjasnije jer mi djeluje da je svaki pripadnik VRS po default-u ratni zlocinac dok je onaj iz ABiH heroj koji se borio za svoju zemlju pa taman i ako je pucao po civilima. Ne bi bilo lose kada bi za pocetak SVI malo odvadili licemjerje iz svojih zivota, mozda nam bolje krene.
zna se za nekoga da je piskio prije 5 minuta a za njih se ne zna
Zašto ih hapse. ..oni nisu ništa uradili...mi smo sami sebe bili...
Sta kaze, ne moze da spava. Gdje ces ba moci spavati kad se sjetis sta so sve radio. Mogo je vas koji ste sad na apaurinima ali ni to ne ponaze.
GOD BLESS AMERICA
Pravda je spora, ali dostižna. Samo ih hapsite! Previše ih je tamo, ima ih i ovdje dosta na slobodi. Naša država je siromašna. Ne može izdržati silne procese i opskrbu zatvorenika u zatvoru, zato im u BiH neće biti suđeno onako kako su zaslužili, a najvjerovatnije da ne mi bili ni zatvoreni, bar većina. Zato bi trebali ostati kod vas da budu osuđeni po vašim zakonima i da borave u vašim zatvorima. To bi bila kao neka humanitarna pomoć BiH.
naravno da ce ih juriti, sve dok su zivi treba ih hvatati i ne dati im mira..
Zato kod nas i dalje rade na visokim pozicijama, policiji, SIPI, ...itd.
u trokutistanu stanje redovno
Jel* ti lakše sad, nakon što si to napisao ili trebaš još i tabletice popiti?
kako staviti 100 srba u telefonsku govornicu? -reci im da je njihova
Nemate džaba pečat glupih Bosanaca, nije "reci im da je njihova" nego "reci im da NIJE njihova" ;-)))
Znam sta san reka, cetniku da kazes da na madagaskaru zivi baba srpkinja odma bi krenuli osvajat.osvajat.to je nase, svi su srbi, najstariji smo itd
ovaj video je strava, morate pogledati: http://onlinezarada.gq/?ref=SC6lPfgQc