Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
www.finanzen.net/devisen/euro-schweizer_franken-kurs/historisch pogledajte ovau stranicu, uvjerite se o cemu se radi.
kad je trebalo para - daj pare evo potpis a sad kad se mora vracat - nisam vidio da "ono" pise u ugovoru !
kao što rekoh, duraković je budala ... a svako onaj ko misli da neće morat vraćat kredit je ... neću da se izražavam
volio bih da mi neko kaže : zašto dislajkovi ... pa jel vi stvarno vjerujete tom durakoviću kako će vam banka koja vam je dala kredit dat još para ... nako ... da ivam se nađe :-)
Pa gdje stoji da se nece vracati krediti- Radi se visokim kamatima, koji su usmjereni svicarskim frankima. Kad valuta poskupljuje, poskupljuju i kamati.Ako si dobio kredit u vrijednosti od 50000Km nije logicno da ga bez kamata vracas po povisenoj devizi za 5 ili 10 godina.Da su ljudi prevareni, sam sigurna u to.Banka je bila duzna njima pokazati kako se tabelarno vrijednost mijenjala u periodu od 5 do 10 godina. Svaka banka vam izracunaje vracanje sa kamatima kredit, ona bi morala u slucaju valutne promjene dati vise primjera koliko ce se neko zaduziti za taj kredit.Svicarski franak je jedina valuta, koja nije stagnirala, vec rasla.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vaša CHF banka Vas voli !
ma nije ni durakovićevo maslo za ramazana :)
Ma zna se ko trese šljivu a ko drži najlon :D
Ovako kad čovjek čita pomislio bi da su ovi iz Hypo-a sve neki filantropi...