Prijem kod premijera Nikšića
0
Hvala dokazanom prijatelju BiH Stjepanu Mesiću
Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
legenda. najveci prijatelj BiH. zivio nam i radio jos dugo dugo godina. e hajmo sad hercegbosno: ocitujte se!
Stipe je gošpar i prijatelj...uvijek nam dobro dosao predsjednice Klitchko posjetio generala...pravoslavna braca
Ako je Mesic prijatelj Bosne i Hercegovine, kakvi li su nam tek neprijatelji... On je prijatelj samo prljavom novu, kakav je i sam... Pa ljudi moji, njegovi bliznji srodnici su komandovali zlocinackom \"Handzar divizijom\"... Ili je to mozda cast, po onoj narodnoj, cega se pametan stidi, fukara se ponosi... On je opasnost za BiH, a vi kako hocete...
Stevan mesić je udbaš i seronja sa dna kace kojeg treba kastrirati i osunetiti. Isti veleizdajnik poput jurišića. Fuj smeće jedno.
kako je bosnjake lako kupiti.
Mesic je cool --cijenat or.ba
Odrtina od čovjeka kod reketaša (Stranka zLa čovjeka), pljačkaša & atentatora (Alijanovići) i crnokošuljaša (Hrvatska stranka propalica). Davno je narod rekao: S kim si, takav si! A i onu: Ti meni vojvodo, ja tebi serdare. A, ustvari, obična g.o.v.a.n.c.a i Mesić i ovi koji ga primaju (u pedu).
homosexualci
EMIRA KUSTURICU ZA PREDSJEDNIKA BIH
@Bosnjo I ja sam cuo slicnu pricu. Kazu da je cak poprijeko pogledao Tudjmana kad mu je ovaj rekao da je bio na sastanku sa Milosevicem. Zaista rijetko hrabar i posten covjek.
Emir Kosturica dokazani prijatelj krscanog naroda u BIH
Hajde Barba sjashi hebote Pape... nisi mu do članka !!!
Dokazani prijatelj BiH. Kad su se Milosevic i Tudjman sastali u Karadjordjevu, Stipe se zestoko pobunio i bio protiv podjele Bosne. Prica se da ga je tih dana stravicno bolio penis od tuge za Bosnjacima.
Samo vi paltformasi primajte kriminogene face ala Mesic i daleko cete dogurati. Fuuj SDP-SDA koalcija. Gadite nam se iz dana u dan sve vise i vise.
MESICA ZA PREDSJEDNIKA BIH
Hajmo mu dati BH drzavljastvo i odmah ga postaviti za predsjdnika?!
@ mlado meso tako je, ako pod maštom podrazumijevaš mržnju a moralom nacizam.