Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a supermena batmana i spidermana ko yebe...
😂😂😂😂😂
@yeba.mene.drzava Da su barem Konakovica turili!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gavrilo ne stedi metke ovaj put ima puno domacih izdajnika.
@BosnaUAmanetu Gavrilo Princip ,preteca svih danasnjih terorista, ubio je na mucki nacin prestolonasljednika i njegovu trudnu zenu. Ubijanje na hajducki, razbojnicki nacin iz busije, kukavicki je i uobicajeno za kukavice . Vitestvo ,u borbi prsa u prsa , ta psiha ne poznaje.
Stop promovisanju pravoslavnog i velikosrpskog terorizma
dva velikana istorije i prvi evropski terorista
Opet se okupili a i maskirali u okupatore nase srednjovjekovne bosne, prisvojili ljiljane sebi od onih koje su pobili. Apsurdistan-Trokutistan
Mogli su i Baketa ubaciti
Nisu samo srbi upalili prvog svijetskog rata nego su i Englezi
A dze je TITO???
Po logici da teroristi zaslužuju pažnju onda su trebali staviti i saučesnike gnusnog ubistva.A u stvari njihovo mjesto je na smetljištu istorije.
Sve udrobi. I Valtera i Principa i Ferdinanda i Husref bega i Hanku Paldum....Joj kiča. Malo je reći. Ali ono da te presječe da odmah proljev dobijes.
Trazi Gavro Kurz-a svoga.
Гаврило, садА упуцај којег балију.
fali još koji vlah u svojoj narodnoj nošnji i par grla stoke
@DARKklix Desnica Radivojevic neshta bio zauzet!
Gavrilo neka posjeti Gay paradu
Skaka drzi performans za dzereshenje!