Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Površna analiza. Nepripremljena. Rečeno tek da se nešto kaže. A neke su stvari svjesno ili nesvjesno prešućene.
HUSKICU PA OVO STO TI PRICAS ZNA I DIJETE IZ 1 OSNOVNE E MOJ KONJINO IDI PASI TRAVU KONJU
Đez ba Huskiću, svaka ti dala jesi im ovo izanalizirao, aferim! Ako im za ovo trebaš ti, onda ja ne znam što ovo čitam...
A to što je SDA izgubila 12 načelničkih mjesta (sa 46 na 34) i to još u koaliciji sa SBB-om nije vijest? I što DF i naša stranka nisu dobile ništa? I što SBB nestaje sa političke scene? I nije samo Tuzla, nego Gradačac, Živinice, Lukavac, Gračanica gdje živi 75 % stanovnika TK. Za Bakira je BiH od Ferhadije do Ilidže.
Za Bakira je BiH od Ferhadije do Ilidže. JOŠ SAMO DVIJE GODINE!
SDA je najjaca stranka i dalje. I to ubjedljivo najjaca. Naravno da ce izgubiti kada ljudi koje je promovisala SDA i bez kojih ne bi 100 glasova dobili izadju iz SDA ili SBB i kandiduju se kao nezavisni kandidati. SBB nije nestala, nego je 2. stranka u FBiH. SDP se jos koprca ali oni polahko nestaju. U Sarajevu, gdje je najvaznije njih uopste nema. A puno vazniji izbori 2018. ce dati jasniju sliku. I nemoj samo gledati nacelnika ko je dobio, nego i opcinsko vijece. Pa ces vidjeti u Zenici, Gora
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
u torovima je spas- By bake, Čova, and Mile
Sarajevo je moje najveće razočarenje .. ne kontam koji je plan .. napraviti novu Palestinu?
@zbrojovka ne kontam sta ne kontaš..sve je vrlo transparentno.
@sarajevoggg .. malo sam ti pregledo komentare, da li si i jednu drugu riječ naučio osim poturice? .. ne znam šta ćeš sa tolikom inteligencijom, idi na CT da vidiš da nije kakav tumor ..
srbi za srbovanje hrvati za hrvatanje vecina bosanaca za ekonomiju, pa smo podjeljeni u bosnjake, bosance, sandzaklije, istocnjake, fikretovce, komuniste i td izgubicemo bosnu koliko se djelimo izmedju sebe dok ostala dva naroda ostaju jedinstveni u rusenju bih ali naravno ekonomicari ce reci mrs sandzaklije i istocnjaci nazad i NIKO NE NAPADA BOSNU!
Kmeee,kmeee......
u velikoj kadusi ponova je brat na brata pucao.. sramota!!
Babo je bio pravo rjesenje ali....hoce Alija avliju.Sta je trazio i dobio je.