Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije SDA branila Krajinu nego borci Armije BiH i prestani prisvajati oslobodilačku borbu samo za jednu stranku mamicu li ti tvoju hohštaplersku SDA-ovsku.
i ta ista pogana SDA nije dala ime ni jednom sokaku a kamo li skoli, ulici Izetu Nanicu
@Sapiens32 a daju tamo nekim ustaskim i nacistickim saradnicima poput Mustafe Busuladžića
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
SDA nije nikoga branila SDA i alija su nas i pred rat i u ratu samo krali od prodaje pusaka 1991 po 900 DM do prodaje gradova i teritorija SDA je zakuhala i goloruke bez ikakve organizacije odvukla pod noz KRVOLOCIMA I BANDITIMA Narod se branio kako je znao i umio a sve te i stare i nove SDA A B C D itd su GOLI BANDITI LOPOVI I UHLJEBI
Bolje da su se ugledali na Hrvate i na Kosovo tako se otcjepljuje od neke drzave
ASDA je stranka koja ce predvoditi vladu USK zajesno sa naprednim snagama... Konakovic je zarad pravde a ne ideologije napustao SDA i zato zajesno sa Ogresevicem ce jurisati na 8 mandata u FBiH 2018.
Srećom Laburistička stranka (koja sa SDA i još nekim strankama drže Vladu USK-a), nije stranka Fikreta Abdića.No, šta ja znam, to valjda nije koalicija.
Svaka cast majstore.
Ko si bolan ti ?!
Koga si ti branio majku li vam. Koga je Sda branila, Izet Nanic je branio krajinu, zajedno sa svojim borcima.
a ko je ovaj Hisidic, nesto ja je Dino malo bocnuo :)
Meni je ovo potpuno nejasan clanak.
Konakovic reko da je SDA koalirala u Krajini sa Fikretom Abdicem , ratnim zlocncem koji je za racun Srba ubijao muslimane u ratu, a sve radi nekog tamo direktora i par radnih mjesta tj. uhljeba , i ovaj ko sad brani SDA ...jel sad bolje ?
Glavna zabluda i zamka je sto SDA pokusava da izjednaci, otpor BiH prema agresorima, islam sa sobom i da veze te vrijednosti za sebe , a stvarnost je sasvim drugacija SDA je slabo uradila po pitanju otpora jer je on instinktivno i samoorganizaciono krenuo, od covjeka do covjeka dok je Alija pricao da rata nece biti ljudi su kupovali na svoju ruku puske, o pripadnosti vjeri moze se vidjeti po hapsenju da je tamo sada go lopov i kriminalac sto je u islamu debelo zabranjeno.
Primjer SDA je taj da rahmetli sehid Izet Nanic kojeg Srbi hvale kao borca, kao heroja , covjek koji i kada danas pregledas videa imas sta cuti i biti ponosan , pogane balije iz SDA mu ni sokak u Sarajevu nisu dali
@Sapiens32 chetnici odaju najvece profesionalne pocasti tom covjeku, to dokazuje velicinu i koliko je vrijedio i koliko je zaduzio Bosnjake https://www.youtube.com/watch?v=T2pQs4QvDYM https://www.youtube.com/watch?v=BC8pM2hkmYk
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Očajan pokušaj da se narod opet po ko zna koji put zavara. Nije SDA branila BiH. BiH su branili njeni građani kojoj god oni opciji pripadali ili ne pripadali. Borili su se za jednu jedninstvenu Bosnu i Hercegovinu, a ne za Bosnu i Hercegovinu u kojoj pojedini imaju namjeru da svu vlast čuvaju za sebe i to po svaku cijenu.
Danasnji predsjednik je rat proveo u trezoru a generalni sekretar stranke se oblacio u zenu. Oni koji su branili drzavu trenutno se mrznu u satoru u alipasinoj ulici i traze prave. Takodjer, prvak sda i predsjedavajuci vm u ratu je bio u minhenu. Toliko o borcima iz vrhuske sda
Zato hoćemo našeg zlatnog ljiljana Željka za člana Predsjedništva iz reda Bošnjačkog naroda.
JEL I OVAJ SA 15 GODINA BIO U SDA?
Zato se narod pred sam rat skupio da j... mamu i aliji i radovanu dok nisu po njima zapucali. Jedino sto se nacionalnim strankama moze pripisati jeste to da su nas gurnule u rat a nakon njega opljackale i ojadile.
Možda SDA jeste branila Krajinu u ratu, ali u Sarajevu NISU, iako lažu da su to oni bili. Gradove i sela su branili građani koji su se sami organizovali u grupama, jedinicama i tek kasnije se ukrupnjavali u vojsku... Jedino tih početnih 52 zelenih beretki su uticali ovi iz SDA...MOŽDA... pREMA ONOME KAKO JE sda BRANIO BiH, davno bi ova zemlja bila četnička!! Zato ne palamuditi o usrama iz SDA!!
Neseri nisam potparol SDAniti ljubitelj iste ali jedina stranka i njezini sinpatizeri koji pružiše otpor na početku a kada ti tvoji građani skontaše da nemaju kuda moradoše i oni ratovati
Buhahahahaha
Joj kad procitam ovo sda branila kosa mi se digne i povraca mi se