Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako se ovaj zakon uvede ja prvi idem studirati u Banja Luku ili inostranstvo. Zaista zelim nastaviti studij u Sarajevu ali ovi kriminalci to ne dozvoljavaju. Sram vas bilo, toliko sam razocaran u ovu usranu drzavu..a vidjecemo ko ce vas lijeciti govnari, sve ce vam se vratiti obecajem. Vec sada za normalan pregled moras ici u privatnu ordinaciju ali nadje se negdje u bolnici i mlad ljekar. Toga ubrzo više nece biti, zbog vas.
Sa ovim zakonom ne uništavate samo obrazovanje u BiH vec i zivote sudenata medicine. Prosjecna plata u BiH 600 maraka a godina na medicini 6000 maraka. Pa vi stvarno niste normalni.
pa šta ste čekali do sad jadni, studenti vam se bune protiv zakona pola godine a sad hoćete debate fol
Jesu li studenti normalni ili ih boli briga za sve gdje nemaju licnog interesa. Pa ovaj zakon ide direktno na ustrb njih.
UMJESTO PREDLOŽENOG 8.5 PORSJEKA ZA BUDŽET DA BUDE KAO I DOSAD 8.0
Bojkot školarina ako prođe ovaj zakon! Studente uništavate, a nagrađujete kupovanje i pranje diploma... LOPOVI
me pije vam taj Zakon vode... niste konsultovali Asocijaciju mladih sda
Šuplje u prazno