Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad vam bude 50.000 a ne 5.000 onda se mozete javiti. do tada, sve se moze organizovati samo sto si ti premijeru nesposoban
zaista polit.sarajevo nije normalno sta rade .... ustajte te ljude da bjeze dalje ..to ne moze njemacka da podnese a tek mi .. ili zatvaraj granice ili transportuj ekonom.migrante u maticne zemlje, a sirijce u siriju
Da ih hoce doc 100.000 pa da sve rasture,.mozda se vlast i promjeni ,..
smrdi ih puštaju na granici da ne borave u smrdiji zatvori granicu i neće dolaziti
Slovenija je "namotala" žilet-žicu duž svoje granice s RH ... Drugo, potpuno je natočna informacija da je u HR ušlo 70% imigranata iz BIH. Ministarstvo je saopćilo da su iz BIH , slovom i brojem 44 migranta ilegalno prešla granicu ...
Stavite barikade na ceste i specijalnu policiju na punktove i rijesili ste problem!!!
Divi mu cufa.
Pa kazu Mektic i Zvizdic da je sve pod kontrolom, ne znam sto se bunite bezveze? Oni su samo u tranzitu ☺☺☺
Definitivno veliki problem za BiH
Radi li Agrokomerc TOPSOve punom pareom za migrante ? AKo radi eto nemože se reči da nam bar pruivreda pati radi njih. A oni ne traže mnogo, samo ljekarsku zaštitu, smještaj, ishranu, higijenske potrebe i seksualne ? I posao al u Njemačkoj !
kako Bakir i SDA šute, pa to je stvarno interesantno. Da li je to stranka koja se uvijek brine za svoj narod? E tako je bilo i 1992. godine. Kada je narod samoinicijativno iskopao rovove i napravio linije, SDA je to proglasila kao svoju zaslugu. Umjesto da Bakir vrisne da se do neba čuje, on šuti. Na naše oči se pokušava od teritorije koju naseljavaju pretežno Bošnjaci, napraviti sabirni centar koji će se poslije pretvoriti u evropsku Palestinu.
Katastrofa, koliko je Krajina bezlicna. Tamo je SDA izgubio i sad su postali migranstko odlagaliste. Nema nijedne Bakirove izjave glede u svezi. Na autobuse i nazad u Bijeljinu, od tamo idu u kolonama od dogovora Dodik Vucic.
U Sarajevu otvorena zeljeznicka linija Sarajevo Bihać poslije 25 godina odjednom može. A u Sarajevu su vam imigranti baš slučajno bili na željezničkoj.
Grozna situacija! A nadlezni nista ne zele da urade!!!
U autobuse pa ih Bakietu u Sarajevo!