Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi kad zinu da te bog dragi sacuva...
zalosno je sto samo na svije guzice u fotelje mislite ,za par godina necete imati kome biti zastupnici,ode narod,zaboli vas za narodom
DAJTE NAM RUMENIH I PODOBNIH - NE TREBAJU NAM SPOSOBNI !!!
Kamberova lutka nesposobna da vodi kiosk kamol vladu kantona. Uništiti pokrasti i ono malo resursa što ima. Kome su išle pare od USŠ (Kamberu) Glvnom mezimcu od žutog
Želim da simpatišem 5. korpus ali ipak srce zatreperi kad čuje: "Ko su sada ovi momci Uniforme su šarene Opasači oko struka A i puške napunjene To su majko hrabre Huske Ljutu borbu oni biju Hoće korpus da razbiju!"
LAŽEŠ HUSEINE KO PAS POTKURUZNJAK ŠTO LAJE, PA SINOĆ JE NA MREŽI BILO DA JE NEKI BABIN LIK ČLAN UO UNIVERZITETA. NE SE-RI VIŠE BABE TI.