Komentari (288)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
elhamdulillah :)
Svaka cast, Kavazovic je dobar insan prije svega
Nisam veliki vjernik! Nisam ljubitelj SDA poltrona i ulizica (čak što više, prezirem ih)... Ali, prije nego počnete pisati bilo šta negativno o reisu Kavazoviću, dobro razmislite! Ako ne znate, raspitajte se, pitajte starije, tražite na internetu, naći će te odgovor! Husein ef. Kavazović je velika ljudina, BORAC ARMIJE R. BiH, ODANI PATRIOTA OVOG NARODA!!! Živio, i neka je hairli! Sa srećom!
Ko u srednjem vjeku,crkva ,džamija i sl.ovce i dalje pasu i daju sve od sebe za ništa.
Muftije se uplašile dubinskih promjena u IVZ pa ćemo po starom "bolje je". Novi, stari reis je napravio samo kozmetičke promjene u prošlom mandatu a u IVZ je potrebna promjena od korijena pa do zadnjeg lista.
Posebno zamjeram IZ BiH što dozvoljava da najviši zvaničnici IZ budu angažirani u politici, kao npr. gospodin prvi s lijeva (fotos 3.)
Zukurlic je samo za Marica,Seselja i slicne njima,on je mutan ko Vardar.Neka se on drzi svoga fakulteta,sto dalje od BiH.
Jel ko vidio bijeli dim iz IZ?
@nautAr01 jest izlazi iz nečije glave pa ga ne vidi
Gospodin Zukorlić je inteligentan i nacitan covjek koji, ja vjerujem, ne misli zlo nikome, ali se puno ogradjuje u diskusijama i lako se upusta u suvisle debate sa provokatorima. Skoro sam bas gledao jednu emisiju s njim, zbilja je imao dosta dobrog za reci, ali je sve palo u drugi plan kada se poceo raspravljati, da ne kazem svadjati sa oponentom. (1/2)
Vjerski lider, ma koje vjere, mora da bude hladne glave i ne smije dopustiti da ga se u diskusijama razjari, jer svi clanovi zajednice imaju oci uprte u njega, i svjesno ili nesvjesno imitiraju njegove postupke, jer on je na koncu osoba od najveceg povjerenja i casti u zajednici. Iskreno pozdravljam odluku i mislim da se Bosnjaci mogu ponositi svojim izborom, Gospodin Kavazovic je dobar covjek. (2/2)
Zuti...uz tebe smo smo do kraja ma kakav on bio.
Pobijedio razum!
Ko je brojao glasove?
@fbUser1561699567 Koliko je bilo nevazecih glasova
a zna li se ko najeboreis
Zukorlic je za ovog klovna gospodin i mislilac.
Ja sam navijao za Kavaza...onaj Zuko mi izgleda bas nekako ...sabanski.
Gle Zuke na sliki 2. sto se smrko...
Hajmo krast novih 7 godina