Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ide u korist radnika????? Hahahahahahaha ja budale braco mila...
Šatorović još nije u zatvoru??? Pa pored Sakiba Kopića, onaj zenički uhljup i sitni lopov, sjedi u Sindikatu i nekoga predstavlja? Dunoviću bježu od prevaranta inače ćeš i ti snjim u zatvor
Dunović i Šatorović zajednički otimaju od radnika, a predstavljaju se kao zaštitnici.
Potrebno je izvršiti izmjenu člana 22. Zakona, koji omogućava zloupotrebu Ugovora o radu na određeno, jer nisu opisane situacije u kojima se isti može koristiti, izjednačen je sa Ugovorom o radu na neodređeno.
Takozvani "ekonomski palamudžija":
Ovaj LIK umislio da je neki ekonomski EKSPERT !!! Od kako su mu neki mediji dali PROSTOR, stanje u BiH sve je GORE i GORE !!!