Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uopste ne branim BH Telecom niti imam razloga za to, ali tvrdim da su ovo naruceni tekstovi od strane vlade kako bi se u javnosti izazvao revolt spram Telecoma i kako bi prodaja istog prosla u tisini. Istina je slijedeca, MMF trazi procjenu vrijednosti BH Telecoma kako bi ga preuzeo/prodao na racun duga. Kvaka je u tome sto se prodajom Telecoma otpisuje dio duga BiH, a samim tim i dio duga RS-a , a RS je svoj Telekom davno prodao.Prakticno FBiH placa svojim Telecomom dio duga RS-a.
Kvaka je sto budzet nece vidjeti nista od prodaje telekoma a ni mmf, telekom, elektroprivredu i vodovod ce kupiti desetak ratnih i poslijeratnih profitera iz bih preko panamskih racuna, narodu ce se nametnuti jos veci porezi kako bi se nadomirio nedostatak novca koji su upumpavali ova tri preduzeca, na kraju ostace ovo zemlja staraca jer ce nasi politicari zbog pohlepe sve istjerati.
Ja ću se prvi dici na protest ako nam barnu u vrijedne i cestite ljude koji rade u bhtelekomu koji su tu isključivo svojim znanjem i zaslugama
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nekako mi je jasno da su ovi SDA uhljebi, imaju dobru korist od toga, ali kad u Bingu radnici za SDA glasaju, ili penzioneri, pa to je suicid jebeni!
djuma drug,tu pokleknu
Bh telekom ima viska 1000 radnika i tu je kvaka stranci rekli kupit ce BH telekom ako svede broj zaposlenih u EU normu , a za HT eronet nisu htjeli ni razgovarati kazu da ne vrijedi nista ima korisnika ko jedna ulica u EU ...
Ko ne čuva i ne ljubi svoje božjeg lica neće vidjeti.
Sad ce i njih svest na nulu kao i FDS, GRAS i druge gigante pa prodat za male pare...
@PunjenaPriglavka nek prodaju
Hurtić i Novalić dogovaraju prodaju Telecoma Telemachu, srbijanskoj firmi. Da je to neki njemački ili austrijski telekom, hajd' i nekako... Ali srbijancima... (pod izgovorom da je Telemach sad "američki").
Hurticu svaka ti je zlatna. Samo deri guzove. Vlada je vlasnik bh telekoma, i ona predtavlja narod, a taj narod ne zeli kastinski sistem i postojanje svetih krava na racun zajednicke imovine.
Ma bh telecom najveca prevara
ljudi kupili i pošteno platili posao i sad se neko našao da mijenja peavila igre - neprihvatljivo ;)
Za zlatnu koku posebna pravila....joj da vas hoce vise ko kupiti da rastjera uhljebe
Ja ću se prvi dici na protest ako nam barnu u vrijedne i cestite ljude koji rade u bhtelekomu koji su tu isključivo svojim znanjem i zaslugama
Telekom je sda firma uhljeba
Ko je ovdje lud? Svi znamo da u BH Telecomu rade rođaci i prijatelji uhljeba iz Vlade. I sve je to isto, svi su oni skupa za status quo, a nama ptosipaju neku šuplju priču
ljetos na čaršiji u mobitel butiku hoću karticu: koje imaš? samo bh-telekom. neću, na trafiku pored i kupim neku drugu. samo aktivno izbjegavati pa nek sami sebi prodaju. ne žali se na uhljebe ako ih aktivno finansiraš. ha ja.
@ibanez Da BH Telecom je nastao zato što su uhljebi, nesposobnjakovići, i familija vladajuće stranke ga izgradili. Ogorčeni parmak.
Sto nebi trazili i sto bi to trebali biti privilegovaniji Telekom uhljebi koji su uglavnom stelom ili intimom uposleni preko SDA funkcionera
Ne znam zbog ceka se dize ovakva frka, pa sestric od gradonacelnika Tz radi u telekomu.
I trebaju traziti ... sta su to ovi bolji ?!