Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Crteži mi nisu baš najbolji, ako se uzme u obzir da su rađeni od strane akademskih slikara. Kao da ih je crtao student početnik. :) Mada lijepo je vidjeti ovakve motive na markicama, bez daljnjeg. :)
Svaka čast.Ovako se poštuje svoja domovina. Zemlju ne grade političari, nego narod, radnici, seljaci i umjetnici, naši đaci i studenti, naši profesori i akademici.
Ovo je klasičan pokušaj brisanja povjesti. Naime na markicama s motivima Vradnuka i Počitelja nema niti jedna džamija a na obje lokacije džamije su prisutne stolječima.