Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
volio bi da lazem sve ono...vise nego ti...ja znam da kod nas nijedan diverzant nije ostao u vojci..a mlinara i moralista znam dosta i oni sto su stigli pred kraj rata iz podruma... ..i rat su prosli na guzove a sad bi da ih mi hranimo ostatak zivota..malo je to sramotno..JEDNOM PARAZIT ..UVJEK PARAZIT..
Pitanje mi jedno davno na um pade, moj debeli lade, zasto ljudi rade.... meni nista nije jasno..jesu li nas branili i ovi iz RS..posto svi znamo sta su ovi iz federacije bili u ratu te 2 godine..moralisti ili mlinari..NEMA TAMO PRAVOG RATNIKA..
strašno
ne izigravaj neku zrtvu...
pa ajd fino kazite to politicarima jer sau oni donijeli taj zakon......a uostalom sto politicari ne smanje svoje plate koje su po 3000 umjesto da smanjuju plate radnika.........iii oni vala đaba dobijaju te pare........
....sta reci...sa 35 u penziju...znam ljude s više staža a nemaju niti mogu ostvariti pravo na penziju....što niko nije tražio posao od njih, već samo džabne pare...ako je tako hajmo svi s 35 u penziju, što bi mi ostali bili glupi i radili do 70!!!
1.NI U JEDNOJ NORMALNOJ DRZAVI SE NE IDE U PENZIJU SA 35-40 GODINA,CAK SE POMJERA GRANICA NA 67 GODINA ZIVOTA. 2.PA STA SKO SU DONIJELI ZAKON O PENZIONISANJU ,ISTO TAKO SE MOZE DONJET ZAKON O UKIDANJU ZAKONA I RIJESENA STVAR, LJEZILJBOVICI JEDNI.....
Samo nastavite tako pravi borci su uz vas a vi niste krivi što su vas otpustili jer samo vi tražite da se ispoštuje zakon a DUŠMANI NEK CRKNU uvjek je ih bilo i uvjek ce biti nemojte popustit morate istrajat u inat dušmanima SRETNO DO KONACNE POBJEDE
koji to borac njih podrzaje,oni su sami sebe ocrnili
sto sad svi lazete ovda samo da bi ocrnili ove borce......i previse je providno.....ti se nasao pametan i kao ti nesto.....ajd ba koliko sam vas samo uhvatio u lazi.......ajjjj mrzim ljude koji lazu....
vidis drug ja sam u rat otisao sa 17god,,2 puta ranjen sa 17 godina,,.,pogodjen sa 7 metaka..nikad nista nisam dobio od drzave..ni pfening..,,nijedan moj ratni drug nije ostao u vojsci poslije rata jeli su svi jedva cekali da skinu uniforme..i neznam nijednog pravog vojnika da je ostao...ja sto znam ostali su mlinari i moralisti...bar je kod nas takav slucaj bio..i ja sam iz ZENICE..
kakav bolan mlinar gospodine ruru,a gdjeli si to ti bio u ratu pa kazes za ove dvije godine rata,kao da u federaciji niko nije bio ratnik osim vas sarajlijica.Sada se svi prestavljte ko heroji a omalovazavate ljude iz bihaca,mostara,konjica,gorazda itd,ispred parlamenta BIH TRENUTNO SE NALAZE NAJBOLJI BORCI I HEROJI.