Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa co\'ek rek\'o istinu. Zato ga krkani napali. Hercegovci uobicajeno navijaju za Hrvatsku i Tursku. Bosanci navijaju za BiH.
Ja sam uvijek, kao i vecina Bosanaca, Hercegovce smatrala Bosancima, Kao sto smatramo i Krajisnike, i Posavce, Bosancima. Porijeklo mi je iz Herc. al sam se uvijek smatrala Bosankom. No uvijek je veliki dio Hercegovaca zelio da bude samo Hercegovac, bez Bosanca. To ne vazi samo za katolike, vec i za muslimane....sjecam se jedne Mostarke muslimanke kad prica da joj se kcerka udala za Bosanca...a meni cudno, kontam zar i vi niste Bosanc. No ima i Hercegovaca koji se smatraju Bosancima. Takvi su vecinom muslimanske vjere. Hercegovci su samo regionalno. A da ne zaboravimo da je u proslosti dugo tako upravo i bilo....zemlja se zvala Bosna, stoljecima, samo Bosna, od Kraljevstva pa preko Turaka (eyalet Bosna). Hercegovina je bila samo dio te Bosne, pokrajina koja je po Hercegu koji je njom vladao prije dobila ime. Hercegovina je bila veca u proslosti, do 18 stoljeca obuhvatala je i Imotski, a do Berlinskog kongresa i zapadni dio Cg, i takodjer par Podrinjskih gradica
Stari otpadu, ti i nemas repku, ti si samo potomak imigranata iz CG....mozda prijedlog da za CG pocnes navijati?!
Nepravda nije da nije evo svi posranci tj za neupucene bosonogi bosanci navijaju za federaciju bih u fudbalu ili sjedecoj odbojci a zasto niko ama bas niko ne pomene i ercegovce pogotovo ove iz zapadne ercegovine pa i oni navijaju za papirne zmajeve i ljiljancice.
Ovim juznim hrvatima ne valja kad ih NE spomenes u Parizu ne valja kad ih spomenes u neredima na Grbavici Nikad im ugoditi
nikad u životu nisam bio u Bosni.
Podrzavam. I ja sam bio u Parizu a nisu me ni spmenuli!!
Stvarno, dosta vise kuknjave ovih juznih hrvata. U kojoj to zemlji svijeta postoji nacionalna manjina koja ima vise prava od njih?
Sami priznaju da navijaju za Hrvatsku, a smeta im kad se kaze \"Na stadionu Stade de France očekuje se da će biti oko 15.000 Bosanaca\". Ko ce ugoditi ovim Juznim Hrvatima?
Danas je u Islamabadu (bivše Sarajevo) donesena Deklaracija o slobodi medija. Nadam se da će jedan primjerak Deklaracije poslati i Fashističkoj televiziji (FTV) Zlajoglua Gulagumdžije i njegovih kumova, rođaka i prijatelja, te ostalih reketaša.
A kao neko od hercegovackih hrvata navija za BiH...Vi gospodine kao da ste dosli sa Venere!
Imaju ovi rvatski sel-jaci pravo kao da samo posranci navijaju za federaciju bih pa ima tu i zapadna hercegovina.
J.EBES ZEMLJU KOJA BOSNU IMA!
sad ce nova godina, do tad ce biti i hrvatski kanal, pa ne morate slusati bosansku tv... a da, zaboravi - MALO MORGEN hehehe
Danas je u Islamabadu (bivše Sarajevo) donesena Deklaracija o slobodi medija. Nadam se da će jedan primjerak Deklaracije poslati i Fashističkoj televiziji (FTV) Zlajoglua Gulagumdžije i njegovih kumova, rođaka i prijatelja, te ostalih reketaša.