Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Osudio je HSP, ali nešto ne čusmo da to smeta HDZ-u... Ne da Dragan kapetana Dragana...
Sta ce smetati laznom hrvatu, pokatolicenom srbinu?
Nema čović ništa ptotiv..
Je li pvo luster ili stolna lampa?
A sta sa ostalim koji su odgovorni za zlocine u BiH. 'Ljekaru izlijeci se sam'
ko je likvidirao paradžika, blaža sliškovića i niz drugih vaših pripadnika koji su beskompromisno stali u odbranu hrvatskog naroda, nekako je logično da prvo njih prozivate ako ste sljedbenici hsp-a.
Blaža Kraljevića . Blaž Slišković, zvani Baka je živ.
mislio sam na kraljevića nego prva asocijacija na blaža je baka, pa je ruka brža od pameti. hvala na ispravci.
Dragan je tu samo da se glasovi pokradu i da navuku gradjane da glasaju za svoje striukture, posto eto tamo neki drugi nas ugrozavaju i prijete, .. isiti scenaro samo drugi glumci.. i hajmo u krug
EVO I JA SAM PROTIV TE KANCELARIJE PAKAŠA DRAGANA...
Neće da može.
Idite do dragančeta pa ga upitajte zašto vam šuka sazad...
Ovoga treba zakucat bilijarskim štapom.
De ti to vidi sa ovim drugim Draganom.
Lijepi Nimberški procesi po kratkom postupku.Humana suđenja zlikovcima su van svake pameti.Kriv je,metak u čelo,i mirna Bosna,a bogami i ćitav svijet.
Dragance kako ide nelegitimnost? Jel ti Mile sta porucio i tebi i hns? Nego reci ti nama iduce blolade i zastoje? Mora da ce ti Mile pokusati srediti sastanak ili posjetu rujanima.Hahahaha.Klike ima li kakav placeni oglas iz redova nelegitimnog.
Pa nemojte tako, to nije u skladu sa idejama dr Dragana Čovića.
Mozda nesto ima reci jastreb nelegitimni.Ne cuje se nikako jer ce mu se jaran iz rs naljutiti.Vole oni da se ne zamjeraju a da rade na stagnaciji BIH.
Ne čudi mene Čović koji šuti o k.Drsganu i sličnim vojvodama koje su harale hrvatskim mjestima u tijeku rata....čudi me glasački tijelo koje šuti o kiksevima istog ....on je njihov vođa politički,kulturni...itd
Neka to Covic dogovori sa jaranom Dodikom
Je li najlegitimniji Dragan isao na otvaranje imenjakove Fondacije?! Zali Boze zrtava Skabrnje, Plitvica, Pakraca, Vukovara! Zali Boze Blaza Kraljevica! I jos im smeta sto se Dzaferovic poklonuo zrtvama Vukovara! Boze oprosti im i otvori oci Hrvatskoj da vidi ko je Covic i ljudi oko njega!