Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo su pravi Hrvati a ne komunisticki otpad zvani hdz i njegovi neohrvati iz kojekakvih vukojebina
@WiFi5 ne seri cetalju
@ZrinkoStipetic Eto upravo tu je nastao problem .BiH je drzava svih gradjana i nema mjesta za neke religiske oznake . Jedan pravi drzavnik mora toga da je svjestan.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Jesu li ovo oni što u "Glavnom stanu" drže bistu Ante Pavelića?
Trebate to kazati scakom hrvatu i katoliku ali i hdz koji je vezao peskire sa tim V.S.projektom, opet
Upravo tako . Bošnjaci su napravili najveću grešku što su vezali zastave sa Hrvatima, koji im se danas otimaju i čak hoće sami sebi da biraju ljude u Dom naroda i člana Predsjedništva. Vidiš ti to koliko je to bezobrazno i nezahvalno. U Hrvatskoj su držali 300.000 Bošnjaka po logorima i tjerali ih u treće zemlje u Ameriku, Švedsku, Australiju, na truhli zapad, a neke su vratili kad je rat završio., mada su neki bošnjački izdajnici ostali da žive u Hrvatskoj.
očekujemo:"HDZ oštro demantovao tezu o ugroženosti Hrvata u RS-u"
Jugoslavenski muslimani 90ih godina su praktikovali islam 2% pa je zasmetalo samo ime koje ima vezu sa islamom iako islam kaže da ime mora imati lijepo značenje i da nije pod moranje da bude arapsko ili tursko.
kaže HSP, dovoljno
Je....bote koji ste Vi nacionalisti sve neke Ust..še, Četn...ici Bali...je koji Vam je racku ko da zivimo dva zivota a ne jedan .Ko je bolji uspješniji jedan , drugi treci Narod? ZNATE ŠTA , KO VAS JE...BE Vi se svadajte.
Opaaa, otkud ovi sad izletiše? Da to neće izbori neki uskoro? Eeej, tko sve koristi časno ime HSP-a.
Kako je propala ideja "Velike" Srbije, tako će propast i PC i CHCD . . . kao i Jugoslavija i sve što ne valja uostalom . . . ! ! !
Na današnji dan Tito i partizani Hrvatskoj su vratili Istru i Dalmaciju Zemaljsko antifašističko vijeće narodnog oslobođenja Hrvatske donijelo je sljedeće zaključke: 1. Proglašavaju se ništetnim svi ugovori, paktovi i konvencije koje su razne velikosrpske vlade sklopile s Italijom, a po kojima su hrvatski krajevi Istra, Rijeka, Zadar, Lošinj, Cres, Lastovo i ostali kvarnerski otoci predani Italiji.
2. Proglašavaju se ništetnim svi ugovori, paktovi i konvencije, sklopljeni između izdajnika hrvatskog naroda i talijanske vlade, kojima su dijelovi Gorskog kotara, Hrvatskog primorja, Dalmacije i dalmatinski otoci predani Italiji. Ovu istorisku cinjenicu postavljam kako bi otvorila oci nasem narodu po pitanju Sutorine. Sutorina je i mora ostati dio BiH!
@kasperSRB02 Berilnskim sporazumom cjelovitost BiH je cvrsto utemeljena u evropsku politiku, te je BiH zbog toga i danas zivuca podrazumjeva se. Znas li ti koliko dugo granice BiH postoje i zasto? Nema te sile koja ce te granice promjeniti dok i jedan Bosanac dise. Ali otom potom. Ko misli da moze nek izvoli.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Fino je cuti kada neko razumno govori. Ovakve poruke trebaju sve sranke da salju.
Jedini uspjeh VElike Srbije. A ni njega ne bi bilo da im je ALija nije poklonio !
Pa gdje da udarite na Covicevog VELIKOG prijatelja?!
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/32/Patch_of_the_Croatian_Defence_Forces.svg
Lijepo je pročitati malo i ustaška razmišljanja.