Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo! Do konacnog oslobodjenja Posavine i cijele BiH od velikosrpkog agresora i njihovih kradezeovskih sluga predvodjenim Čovićem!
HSP BIH je jedna od najvecih prijetnji velikosrbima i stoga je ocekivati da budu jos vise nervozni i da pribjegavaju cak i otvorenom terorizmu. Samo mali nagovjestaj onoga na sto su oni spremni vidjeli smo u napadu na Zivka Budimira i Zeljka Asica od strane velikosrpske ispostave u Hercegovini.
Prepoznata mržnja od strane oba HDZ prema svim Hrvatima koji nisu oprali svoje mozgove deterdžentom zvani (FAKS HELZIN OD ČOVIĆA KEMIČARA I BOŽE SAPUNA ZA ISPIRANJE) Nema benificija i plaća za mobitele i vožnja automobila na račun budžeta zemlje koju hoče podjeliti sa kriminacem iz Laktaša.Pogledajte samo koliko se bore za plače od 8.000 maraka i kukaju za foteljama.
Ja ću u RS da glasam za HSP. Kome je krivo neka mi ha dudlenzi.
Jole mati mila! Ovo mi dodje k\'o stotka od rahmelti dide, i to pravo za Bajram. Jel moguce da ce se neko konacno pocet ozibljno obracunavat sa KRa-D-Z-ovcima i njihovim saveznicima u Centitistanu? Ja sam se vazda uzdala da ce od HSS-a biti nekkve nafake.....jer su u svojim ranim-davnim danima dosta uticali na srpsku kojacku pohlepu vis-a-vis Bosnjaka u BiH. Medjutim nikkve srece sa te strane. Sad se jos jedino mozemo uzdati u ove tvrdo-linijase.
Meni je drago da Bosnjaci podrzavaju HSP BIH. Ne zaboraviote, BLAZ KRALJEVIC je bio clan HSP-a, a svi dobro znamo ko je bio on, i kakav je bio njegov stav o prijateljstvu izmedju Bosnjaka i Hrvata. I ova stranka polako ali sigurno ce preuzeti primate od kriminaliziranog Covica i KRADEzeovaca
Lijepo je vidjeti ovakvu podršku HSPu na ovom portalu. Na idućim izborima im je najbolje da se priajvljuju za sudjelovanje na izborima tamo gdje ima Bošnjaka i da se preimenuju u BSP i mirna Bosna. Neka ih tamo gdje ih vole. Slobodno ih zadržite, ne trebaju nam.
Mala po.tu.rička govanca iz Hrvatske stranke poturica dobit će na idućim izborima 0,0000001 posto glasova i otići ne na smetljište povijesti, nego niz kanalizaciju, kao i sva ostala g.o.v.n.a. A ovom koji ga je mlatnuo - ruka mu se pozlatila. Crnokošuljaši Živko i Željko, idite na iftar, tamo će vas dočekati raširenih ruku!
To SMRDINE...rrrcccccc....milojka....hehehehehe...koji ste vi jadnici..zao mi vas..opet ce te vi u vjeru PRADEDOVA ...ali bude li rata NIJEDAN nece kutarisati..nejma sada Smrdije (citaj JNA)da vam pomogne...sad ste NAHEBALI ko zuti..a samo vi izazivajte....NIJEDAN nece ostat majku vam KRIVOSLAVNU!J.E.BEM VAM KRSNU SLAVU!hahahahahaha...jadnici umrite vise,izumrite NELJUDI i fa.s.isti Smrdski!
OVO JE ODLIČNA POTEZ, NAS bOŠNJAKA IMA SASVIM DOVOLJNO DA GLASMAO U ČETNITETU ZA HSP I DA ČETNNICIMA POMRSIMO RAČUNE
Mozda na sljedecim izborima jedino mandat budu imali u RS. U FBH sto su dobijali dobijali su. Osim ako Bosnjaci ne budu glasali za njih ... u svakom slucaju sretno vam vucici na izdajnickom smetljistu povjesti.
hsp ima veci znacaj u rs nego govno u tramvaju u sarajevu
Mala po.tu.rička govanca iz rvatske stranke poturica dobit će na idućim izborima 0,0000001 posto glasova i otići ne na smetljište povijesti, nego niz kanalizaciju, kao i sva ostala g.o.v.n.a.
HSP BiH je za BiH...
Zvonko Jurišić: Oživimo Hrvatski narodni sabor ... iz Hrvatske stranka prava BiH Đapić-dr. Jurišić pozivaju na konsolidiranje redova unutar hrvatskoga korpusa i na oživljavanje Hrvatskoga narodnog sabora (HNS) iz 2001. godine. Posebno je, kako navode, problematičan dio koji u potpunosti marginalizira ulogu Doma naroda i time Hrvatima ukida posljednji instrument zaštite vitalnih nacionalnih interesa. - Hrvatima u BiH ništa ne znači slatkorječiva priča o euroatlantskim integracijama ako bi Hrvati usvajanjem toga ili bilo kojega drugog sličnog dokumenta u potpunosti prestali biti politički narod. Europska unija i NATO da, ali ne po svaku cijenu - kazao je dr. Zvonko Jurišić, predsjednik HSP-a.
HSP BIH je jedna od najvecih prijetnji NEfašističkim i NEustaškim organizacijama ...