Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrvatska 'ugrozba' ima za cilj da u mjestima sa vecim procentom Bosnjaka preuzmu vlast, a onda ide puzajuca provedba u tzv Hrvatsku opcinu u kojoj 'ugrozeni' imali sve poluge vlasti, odnosno sav potrebni alat za puzauce etnicko ciscenje onih koji remete etnicku čistoću europejaca 😉 Da u BiH zivi 50,11 %Hrvata i 13%Bosnjaka konstitutivnost naroda ne bi postojala, a Bosnjaci bi bili nacionalna manjina ili vjerska skupina
Šta hoćeš da kažeš? Da bi uradio isto što rusi rade u Ukrajini, agresiju bi izvršio? Luđak samo može prijetit ovako i nečovjek. 3ebe mi se za Željka i za Bakira i Čovića i Dodika, sve ih treba sklonit al neće ti više niko puške uzet od mladih kad imaju priliku da rade otvoreno u EU. Mani se šuplje, i.aš pameti koliko i kose na glavi.
Ko je ovaj biltus? U kojem coporu je on?
Stvarno ovi vjeruj da ce neko manjini koja udara na Bosnjake dati to sto traze. Vas sto ima ovdje umjesto sto sa Srbima radiate o glavi Bosnjaka, trebate se zapitati dali je to opasno po vas licno.
Dobit cete mu,,. Nikad. Vi ste manjina I imate vise nego vam pripada. Razmisljamo da vam Jo's uzmemo, ako budete I dalje sra,,
Bujrum
Kako su Hrvati bili dobri dok nisu ušli u EU.Kako uđoše u EU jedina im tema BiH.
I oni i srbi prijete, kontaju Hrvatska i Srbija ce im pomoci ako nesto pokusaju. Zaboravljaju da ovo nije '92, da je sada situacija skroz drugacija i da ako bi doslo do nekog sukoba, Bosnjaci ne bi vise bili naivni i merhametli kao '92-'95. Zapitajte se koliko i da li bi vam Hr i Sr pomogle. A mi se u Allaha uzdamo.
Direktna prijetnja bosnjackom narodu i njihovim zivotima
Lijepo saopcenje bravo👍
Nek si nam rekao nesto sto neznamo
Jel ovo kamenjarski UZP prijeti? Lijepo lijepo. Proslijediti ovaj tekst Evropi, Americi i Velikoj Britaniji.
Ko prijeti? Lijepa poruka HSPa bez ikakvih prijetnji, jesi normalan
"agresija na Ukrajinu najasniji primjer šta se može desiti kad dijalog izostane" - Znaci il nam daj izborni zakon il ide ukrajinski scenario. Jel to nije prijetnja?