Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba,ne treba...treba,ne treba....Pa zidaj ga više ako ne treba sta se ceka?Ili se Hrvatska ipak boji arbitraze ?Normalno da Hrvatska ima pravo pravit most na svojoj teritoriju,ali bez povređivanja prava BiH na izlaz u međunarodne vode.Mozeli Italija i Albanija napravit most preko Jadrana?
pogledajte promotivni video mirada hadžiahmetovića: http://www.youtube.com/watch?v=1G2W0tICAXA&feature=plcp
ovo sa Hrvatskom je kazna Bosni za nepravdu prema bivsim borcima arapima.prognala ih na stotine nakon sto su joj fino pomogli kad je najteze bilo!! sve se vraca sve se placa Bosno moja.