Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dajte ljudima hljeba..svima je stomak ugrozen..bez obzira na vjeru
DODIKOVA IGRA !KOLIKO GA NE VOLIMO MORAMO PRIZNATI DA NIJE GLUP. BITNO JE DOKAZATI DA NE SAMO BIH NEGO NI FEDERACIJA NE MOŽE FUNKCIONIRATI . TIME TRAŽI ALIBI ZA SAMOSTALNOST RS-A A I SPAŠAVA SVOJU GLAVU OD SUDA I PRAVDE JER JE KRIMINALAC .TU JE ČOVIĆ IDEALAN SAVEZNIK, NE MNOGO PAMETAN, TAKOĐER KRIMINALAC KOJI PRAVDU MOŽE IZBJEĆI NA OVAJ NAČIN ! REALNO JEDINI IZLAZ PO CIJENU BILO ČEGA PONOVO PETRIČ : POHAPSI ZATVORI !!!!
POVUCITE MI TU GRANICU TRECEG ENTITETA! http://www.dnevnik.ba/novosti/bih/kom%C5%A1i%C4%87-povucite-mi-tu-granicu-tre%C4%87eg-entiteta-u-srednjoj-bosni
\"Druga je odrednica HDZ-ovske politike neupitnost Republike Srpske u svojim dejtonskim granicama\" Tačno, jer: 1. R. BiH + Herceg-Bosna = MH Federacija (Vašingtonski sporazum) 2. Republika Srpska Formula ide ovako: 1+2 =BiH (Dejtonski sporazum) Dakle, kad se radi o trećem entitetu Republiku Srpsku kao dio rješenja možete vidjeti samo u svojoj uobrazilji, u realnosti toga nema. Samo rasklopite MH Federaciju i dobićete treći entitet!
EVO SADA HOCE I COVIC SA SDP-OM, GDJE SU SAD GLASACI IZ REDA HDZ-A DA BOJKOTUJU OVE PREGOVORE...
biće hrvata iako oni nisu iz hdz-a jer su izgleda samo hrvati u hdz-u a svi hrvati koji nisu u hdz-u nisu hrvati. šta li će biti u hrvatskoj na narednim izborima koji se bliže (ako je vjerovati anketama)... strah me pomisliti. jesu li ovi budući pobjednici hrvati ili...? mislim, nisu iz hdz-a? http://www.24sata.hr/politika/istrazivanje-sdp-pojedinacno-najjaca-stranka-kosor-pala-203702 ps kako vam ne smetaju snsd hrvati i emil vlajki? Je li zato što vas hrvati iz R ne zanimaju, samo su vam deklerativno od od interesa? pps bošnjaci su pokazali da žele promjene čim je sdp porazio sda i szbih... činjenica je da i dobar broj srba je želio promjene ali je Ivanić žestoko pokraden ali i O. Tadić - nevažećim glasovima. Za tvoju informaciju, 100% tačna, u Laktašima je pobijedio Ivanić - ali su mu glasovi nažalost ili na dragost, nevažeći! Čestit Božić iz Sarajeva (bez ironije)
pravo je pitanje BiH biti ili ne biti
..jedno je sigurno,kad bi svi mi zivjeli u ovoj drzavi kao oni u svajcarskoj(nijemci,francuzi,talijani i ostali),nikome ne bi smetala ovakva bosna kakva jeste...sretan bozic svim katolicima u bih i sirom...
za Hrvate BH je najbolje da oba HDZ-a budu u opoziciji i da se vise posvete svojim hrvatskim kantonima. Federalne organe treba sto vise blokirati i dovesti do raspada. Hrvatska Samouprava je jedina svijetla buducnost Hrvata BH.
HDZ BiH je dobio glasove Srba u Grahovu i Drvaru po nalogu šefa Milorada i SNSD.Koalicija HDZ 1990 i HSP zajedno su dobili 60.000 glasova i prema tome svaki dio koalicije ima pravo na 30.000 glasova po sporazumu jer narod je glasao za koaliciju i ne sami HDZ 1990.
Za ravnopravnost Čovićeve i Ljubićeve fotelje u institucijama vlasti u BiH.Ljubić se priljepio za fotelju a ne interes Hrvata.Podrška platformi SDP SDA HSP NSRZB i napravite blok za rješavanje nezaposleni gladni umirovljenika i poboljšajte život Hrvata i Bošnjaka u ovoj zemlji i dosta je mraka puni 20 izgubljeni godina.
sad mi je jasno sto se brisu svi komentari upuceni protiv etno-fasiste Covica, vlasnici i direktori Sarajevo-x.com portala su Dario i Mario Simic koji podrzavaju HDZ BiH!
itekako sam čuo za koaliciije one postoje u uređenim državama i upravo i postoje da bi se sastavila većina koja će napraviti funkcionalnu vlast.U državi u kojoj je anex mirovnog sporazuma Ustav zemlje(???)je nemoguće zaobići volju jednog cijelog naroda i negirati volju izraženu kroz izborni proces,a izbori su koliko znam vrhunac demokracije.Samo dosljedno poštivanje izborne volje jednog naroda,a što ustvari stoji i u daytonskom mirovnom sporazumu je logika postojanja tronacionalne BiH.Građanska neće biti jer Hrvati,Srbi i Bošnjaci to ne žele što su pokazali svih ovih godina glasujući za stranke za koje su glasali,bojim se belgijskog scenarija gdje flamanci,valonci i belgijski nijemci više ne žele da žive ni u labavoj federaciji kraljevini Belgiji,a sarajevska politička sećija svojim potezima upravo navodi na taj scenarij. Za kraj,konsocijacijski model uređenja BiH je jedini moguć,tko ne razumije o čemu govorim neka googla i sazna o čemu je riječ. Čestit Božić i pozdrav iz Mostara
e eto pobrojani su svi Hrvati koji su protiv 90%volje hrvatskih biraca. Samo mene ejdno cudi koja je razlika izmedju Lagumdžije i Dodika? Obojica su socijaldemokrate ili se bar tako nazivaju. Jedan drzi RS pod svojim šapama, Lagumdžija bi da drzi Federaciju jednom šapom a drugom da drzi Tihić, a ovi ustaše i salame oni ce vjerojatno drzati se kobasica. I lagumdžijina taktika i sve ono sto ej sa salamom radio prije izbora i sada nakon izbora, a što ej i Lagumdžija dmah posliej izbora najavio jačanje Federacije, a samim tim je drzava otisla u k... krasni.
jesi li ti ikada čuo za demokratiju i za koalicije??? Ko sastavi većinu - taj vlada. Osim, ukoliko se ne promijeni izborni zakon koji kaže, od hratskih stranaka na izbore izlazi samo hdz, od bošnjačkih sda, i od sprskih snsd... i super... svi će biti u vlasti i neće biti opozicije i svi ćemo biti sretni i svi ćemo kao i do sad jesti zlatnim kašikama, zašto mijenjati vlast. Super nam je. Prosječna plata nam je 350 eura, sve poskupilo, oslobođeni smo svega i pameti. neka nama nasih doda, čova, tihih i prebrojavanja krvnh zrnaca.
NIsam citao sve clanke danas. Jesu li ova dvojica na slici negativci dana, na Bozic. Sretan Bozic svima, koji ga danas slave
Jeste, povezana je, ali u vašim glavama. Bitno je šta je na papiru, a vas ionako za 50 godina neće biti u Bosni. Ubi vas natalitet. Zato vas hvata panika. Hoćete političko uređenje, koje bi vas obezbjedilo i u situaciji da vas je 10%.