Komentari (167)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sram da bude naše bošnjačke političare, osim Heleza.. Hrvati se trude više nego oni. G.ovno laktaško došao u herojski Konjic i opsovati genocid. Ovo je bila crvena linija.
Ko da mu odgobori? Mozda Forto depre ili mozda Nikšic komunjara. Helez je ljudina uvijek bio.
Neće više niko ratovati,ne pada nikome na pamet glavu gubiti za ove lopove.Pustite nas da živimo svi skupa.Nama je svima dobro bez njih,unosi nemir u narod.Hoće te ratovati Dodik,Čović,Bakir itd.Uzmite oružje pa ratujte između sebe.Pustite narod da živi,mi hoćemo svi normalno da živimo,i moramo biti svinkao jedan protiv ovakvih.
Milorad Ronhilović je umislio da će sa štitom i manjkom konju umarširati u Sarajevo. Sada je uvidio da to ne može ni u Bakincima. A i Helez ga počasti g.... kolačima. Šmit mu spremi svečani ispraćaj u tri LPM. Na traktoru.
Nek dodo ide u Srbiju, svejedno ce vucica smjeniti...svima potaman, pa nek sa kosovarima ovako priča hahahahaaa
ma dodo je veliki politicar,kad ga smjene onda se izvuko a to mu odgovar mozda zbog toga ovo i radi mozda,haha..
Pedlažem da HNV organizira mirne proteste u svim Hrvatskim sredinama i na taj način pruži podršku OHR-u...
Popišali bi ih u hrvatskim sredinama, ako bi od srama mogli doći.
VRLO BRZO ĆE SE ISPOSTAVITI DA JE HELEZ SMETNJA TROJKI U NORMALIZACIJI ODNOSA SA DODIKOM. HRVATSKI MEDIJI PIŠU DA SE UNATOČ INCIDENTIMA NASTAVLJA SARADNJA KOALICIONIH PARTNERA. KAO ŠTO STE ČULI DODIK JE TRAŽIO PARE OD NIKŠIĆA, A HELEZU JE POSLIJE PRIŠAO I RAKAO:"TI SI ISPAO NAJBOLJI ČOVJEK". NARAVNO, TO JE DODIKOV MANEVAR DA UMIRI HELEZA DOK NE DOBIJE PARE OD NIKŠIĆA I KONAKOVIĆA.
Sad doticni na sve nacine trazi od OHR-a i izazva ih da moze reci "oni su me otjerali" inace da nisu srpska republika vi bila samostalna...
Ja vijeca i G.
Eto šta je Milanović uradio podržavao ga je i posjećivao a u RS hrvate očistili i to mu nije smetalo
Haj nek se po pitanju nečega možemo složiti
Eh super ako su oni trazili, Schmidt ima odredjenu slabost prema njima.
Nemamo mi ni tuziteljsto a ni sudstvo. Zbog 2 metra drva posjecenih u sumi odma bi obican covjek bio presuden. Al ovi na vlasti sigurno nikada nece biti osudeni
da nije njihov skinuli bi ga davno kao nikolu poplasena
Svi su glupi vec duze vrijeme, sta se jadate ohru uhapsite ga vise
Umjesto da su politicke glavesine u Srpskoj ti koju su uvijek u strahu od eventualnog ukidanja (oba) entiteta, pa da se drugu stranu umoljava da od toga ipak odustane preko stranaca itd, imamo ovo ludilo, jer “dobri Bosnjo” se, nakon svega, u defanzivu, jos samo da se pocne izvinjavati za genocid. Kako se do toga doslo iebote
Koje vijeće i ku..c?Konvertitsko narodno vijeće!!!
Pa nije Čovićevo Jugoviječe!!!!
654321@ otpad ljudski su ovi iz "narodnog",najniži soj, deveta vrata pakla čekaju izdajnike.Muamer Topalović ima više časti od njih.