Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo vi lajte na Hrvate i veselite se njihovoj nedaći. Oni su vam najmanje 'neprijatelji' od svih 'prijatelja'!
zna se koji su hrvati nama neprijatelji. To su ovi nasi iz herceg-bosne. Meni hrvati iz hrvatske nikad nisu smetali i smatram ih prijateljima za razliku od ovih nasih
Ajd ne laži
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hocemo opet ljagu na Hrvatsku i Hrvate? Izgleda da nisu samo ''ZA SVOJ DOM SPREMNI'' .. Vec i za BiH!
Pa večina misli kao doma tamo dom ovamo - dvije kuće, a jedan gazda! zašto za dom kada je pravilno za Domovinu! U našoj kući BiH zna se ko j gazda.
Zajednickim snagama do Hrvatskog entiteta da i mi na nasih 24% mozemo odlucivati u svemu
ima normalnih i hrvata i srba i muslimana takvima treba dati glas al nema ih u politici sve huj fuj uz nesto izuzetaka
Od svih zemalja sa kojima graničimo, ne možemo sa svima biti u ratu zauvjek, a s Hrvatima bi mogli najbolje proii udruženi..
Glavno je da se uradi S i F i naravno treći entitet. Malo sutra! Sve dok se ne očituje antifašizam na dijelu - ne riječima/ EU je predaleko!
"To je pitanje kojem ćemo se, nadam se, vratiti i zemlja koja će, nadam se, napredovati", kazala je Ashton. Sve je receno. Na politicarima je pozicionirana ova "nada". Ukoliko se ne izabere ucinkovit covjek a ne po kljucu ili babi i stricevima dzabe ove silne nade u BiH.Ko je shvatio zna sta mu je ciniti na izborima...
Nema svaka zemlja komsije kao Bosna.?!
svaka čast hrvatima.
To nam treba, a ne nekakva prepucavanja i spremanje za domove.