Razgovori o važnim projektima
0
Hrvatski predsjednik posjetio Bihać
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U vrijeme prvih pisanih dokumenata Bihac je bio Hrvatski grad,a krajiski muslimani se i danas u vecini osjecaju etnickim Hrvatima. Dosao covjek medju svoje,sta ima tu cudno.
Dobrodošao predsjedniče u Bihać staru hrvatsku utvrdu u borbi s Turcima.
Čovjek došao i šepuri se po teritoriju koji je oslobodila Hrvatska vojska, na kojem živi 100 000 hrvatskih državljana. Ima pravo, baš kao i jučer kad je svom gradu Mostaru kao domaćin primio predsjednika Makedonije i BiH.
Sta je ba trebamo li i ovog da vam uhapsimo? Kad god kod vas zagusti eto njega u nas. Morebit da mu se malo u Zenici cami.
Dobar ti ovaj clanak sa biscana, samo pogledaj malo bolje datum. Jucer je bio 751. rodjendan Bihaća, a ne 750.
The town was first mentioned as early as 1260 as property of a church in Topusko, Croatia! 26. februara grad Bihać će obilježiti 750 godina svog postojanja.
Simici niste napisali kojim povod je posjetio Biohac :::.stvarno ste petokolonasi http://www.biscani.net/vijest.php?ID=16562
Svaka cast Josipovicu, e kad bi se hercegovci mogli ugledati na njega.
Šta misliš kre.te.nu šta bi od tvoje Hrvatske ostalo da su muslimani \'91. i \'92. stali na stranu Srba? Zato šuti, slušaj i uči.
Koliko pacenika na komentarima
I sta je bilo kad si se probudio? Je li te istukla mama sto si se upiskio?
Ima čovjek pravo da hoda i šepuri se po svakom pedlju koji je oslobodila Hrvatska vojska. Ima i svoj aerodrom u Bihaću, hoće čovjek da ga stavi u funkciju. Dobro će biti i za vas bošnje. Netko će i od vas da dobije posao tu da mete pistu. Jučer je u Mostaru kao domaćin primio predsjednika Makedonije.
Tudjmanoliki paun se sepuri gdje god stigne dok mu u sred Zagreba vlada potpuni haos i rasulo.
pa oni su u istoj masonskoj loži posjećuju se braća uspostavljaju međuložne odnose ko i svi masoni
a dje je bakir bio? da nas nije prodao hrvatskoj kao sto mu je babo rahmetli svojevremeno prodao tj. pokusao.