Komentari (438)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odjednom problem okupljanja cetnika u Visegradu rijesen, da brze prozvacemo, progutamo i zaboravimo. Nije ovaj Mektic glup ni malo, tajming je savrsen.
@Smrdinajboljiusportu Majku ti genocidnu,umno poremecenu,retardiranu jebemmm...jebali ti materesinu bas tih 200 smetljara
@lufta_cufta fino zboris,mozes li zamisliti okupljanje el mudzahidina,7 muslimanske sa tekbirima. koja bi bila reakcija iz rs-a;
To je hrvatsko gajenje "dobrodusjedskih odnosa". Kad imaš ovakve prijatelje u susjedima, neprijatelji su suvišni.
@BLUESCREEN Interesantno uvijek se nađe neki Bošnjo koji se proda kao što je Ismet Bajramović Čelo koji je po Mladenu Mariću bio vojnik Ljube Zemunca a samim time i UDBE.
Sad ce evropa da djeluje jer ovi ADZeovci se ponasaju kao hitler
trebaju i ovi nasi sa mekticem ovo sve dokazati. nemores samo trabunjat i bacat bombe u javnost. onda se svi pale ko kurchine. klasicna metoda na nivou naki zenturacha.
Ako je ovo tacno Hrvatska ima najgluplji obavjestajni aparat na planeti. Prvo ce u jeku sezone ostat i bez tih "selefijskih" radnika a drugo problem bi otvaranjem price o teroru najvise nastetio njima. Fake news o ovakvim stvarima za ozbiljne agencije doveo bi njihovu sluzbu na vrlo niske grane.
I šta je ovdje sad čudno i nepoznato? Ovo rade sve službe u svijetu kad im se naredi i kad jedna država želi da izazove rat, pljačku i klanje. Samo na Bosnu ne atakuje samo jedna država i ne samo na ovaj način, nego i na stotine drugih. Ko to ne vidi neka proveri dioptriju.
I šta je ovdje sad čudno i nepoznato? Ovo rade sve službe u svijetu kad im se naredi i kad jedna država želi da izazove rat, pljačku i klanje. Ali na Bosnu ne atakuje samo jedna država i ne samo na ovaj način, nego i na stotine drugih. Ko to ne vidi neka proveri dioptriju.
Hrvatski obavještajci vrbovali selafije da prenose mlade prasiće!
Jednom sam čuo od mog druga iz Armije nakon što je cijeli HVO zbrisao čelnicima na Grbavicu jednu onako prilično zeznutu rečenicu koja me tjera na razmišljanje i 25 godina poslije. Kaže moj drug " da smo sa Srbima umjesto sa Hrvatima bili 91 Arkan bi otvorio slatičarnu na Maksimiru Ovako smo s.jebani sa.dvije strane.
Ako nema selefija u Bosni, izmislit ćemo ih! - kaže Kolinda
@van11la Jok nema...kako tako lako za oružijem lete pi.da im ma.erina!
Sta treba da urade vise pa sa Bosnjo ne podrzava Dinamo, Hrvatsku repku itd samo zato sto granicimo sa njima. Granice Rusija i Ukrajina, Turska i Grcka pa se ne podrzavaju, kad ti je neko neprijatelj onda je neprijatelj pa zivio u tvojoj kuci granicio a tobom ili bio preko okeana al ne mozes ti nama objasnit..
Novi UZP na pomolu! Nije više ni UZP nego čista agresija!!!
I sta velite: Nosioci Evropskih vrijednosti. Obicni prljavi igraci to ie sadasnja politika jedne Evropske drzave.
Mato Djakovic -voli i postuje Bosnu "vise" nego vas 90% "poturica"!
BOJKOT HRVATSKIH PROIZVODA! Doslovno plaćate da se sutra neka budaletina raznese pored vašeg djeteta... Hrvatska to sve finansira novcem kojeg kupi po BiH.
jel ovi ishta guze?
Guze narod!
KAKVA PRLJAVA IGRA SMRDLJIVIH HRVATA, SRAMOTA DA VAS BUDE I SUTRA CETE RECI HRVATSKA JE PRIJATELJ BIH, JADAN ONAJ KO JE VAS PRIJATELJ.
I POGODIO SAM,PLENKOVIC SE JAVIO KAZE DA SU NAM VELIKI PRIJATELJI😳😁😁😁😁
@Srbinajboljiusportu ĐIKI DAO SI MI IDEJU ZA SLJEDECI KLIX PROFIL.BICU POD IMENOM "SRPKINJENAJBOLJEUKREVETU".HVALA LOJAVI ;)