Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stavio na peto mjesto brigu o bolesnim od drugih bolesti!! Na hiljade ovakvih naučnika po svijetu je nanjušilo šansu za ličnu promociju i izvlačenje para za istraživanja. Ali, postoje i druge bolesti. Ovaj Đikić je jedan od onih koji sije paniku i strah zbog gripe. Upravo testiranja vode u začarani krug panike i straha, a to vodi zahtijevima za mjerama i zabranama. Ko hoće da se čuva, nikad neće dobiti virus. Medjutim, oni hoće da nas sve utjeraju u suru. Neće da može!
kakav naučnik, obični propagandista.
@heraklitxy, ovaj stvarno iskače ko Dino iz paštete i grabi lovu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
E moj Đikiću. I da ih je 1000 poput tebe nas insan vise vjeruje teotetiĆarima sa osnovnom školom. 😋
Otprilke, savjeti ovog i sličnih njemu se svode na: Da se ja ne bih zarazio, svi se morate testirati, svi morate nositi maske, svi se morate zatvoriti! Ja imam pametnije savjete: Vi ne morate ništa, ja ču se sam čuvati tako što ću izbjeći ljubljenje čak i sa rodjenim djetetom, ako mi se primaknete, ja se odmaknem, u zatvorenom stavim masku itd.
@heraklitxy otkrio si da si clan drustva u kojem ne smijes raditi stvari koje ugrozavaju druge ljude oko tebe? dobro jutro.
@heraklitxy ne lupetaj, zivota ti
"1. Donositi odluke na temelju tačnih naučnih podataka koji moraju biti kritično evaluirani." Na ovom si već pao. Tačne naučne podatke o koroni nemamo. Zato treba donositi odluke iz predostrožnosti.
Sere ko foka
Šta je poručio? Da svako pazi na sebe.
Samo vakcina vakcina i vakcina da zarade poljprovredna dobra.
Najpametniji je ovaj lik
Ponovo je hrvatski naučnik 😁
@MatRixXx vise je ibrahimovic svedjannin nego sto je on hrvat,ali haj nejse!
Naucnice posavjetuj se sa Dr Sladoljevom ako smijes korumpirana bagro
Opet Vigo Mortensen dijeli savjete
Dosadni ste sa ovim tipom.
Naučniče gdje vam je maska
Dosadan Tip Koooo
Korona ce nestat kad odluce ovi sto su je i napravili