Komentari (332)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BOG I HRVATI. ZA DOM SPREMNI.
kus bolan?
KAMENJARSKI SRBI, NIKAD HRVATI NECETE BITI. MA STA IZMISLJALI, MA KAKVE KARTE CRTALI, KAKVU ISTORIU PISALI, KAKVA ISTRAZIVANJA BUDETE RADILI. UVIJEK CETE BITI SERVI POKATOLICENI, KMECAVCI.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Republika Srpska treba da pošalje visoku delegaciju na Hrvatski narodni sabor.
@kessler hahahahahahhahhaahhahaha Bakir nije uložio apelaciju, niti sme da je uloži posle šamarčina od OHR-a, OEBS-a i Evropske Unije, a nepismeni SDA Fekalistanac proslavlja pobedu...
ja se upravo i cudim da nema nikoga iz sr- anja, ovo mi nesto sumnjivo, sta li ce reci dodik iz sr- nja.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ZNAJU SVI A NECE DA VIDE BORILI SE HRVATI PROTIV AL KAIDE
Sve se vrti oko hidrocentrala na donjem toku neretve, firmi poput Aluminij, najmanje je njemu do hrvata stala, a da ne pricam o hrvatima koji ne zive u zapadnoj hercegovini.
to su pravi hrvati..kad idu na dan rs dje su im ubijani hrvati
SAMO JAKO PROTIV POTURCENOG OTPADA
Hrvati bome nikad slozniji, nikad jači i što je najvažnije nikad bogatiji...naravno da tu ima zasluga i Hrvatska koja financijski nesebicno pomaze ...
Počinje realiziranje najnovije državice na balkanu, Nezavisna Država Herceg Bosna, napokon će uje dobiti svoju malu naci postojbinu u kamenjaru.
večeras odmah postaviti mitraljeska gnijezda na bulevar u mostaru
Koliko po ovim komentarima ima ne suglasica, lajanja, mrznje, bih nije odrziva ni u kojem slucaju, dokaz? Listaj komentare opcenito na bilo kakav clanak vezan za politiku itd. ne ide i gotovo, noje vise stvar u strankama niti vjeri, narod ne moze skupa i nema tu pomoci
opet tlak u bosnja 180/100😂😂😂😂
http://ba.n1info.com/Vijesti/a311929/Covic-Danas-u-Predsjednistvu-BiH-nemamo-uposlenog-nijednog-Hrvata.html
Objektivni klix zasto nema ni jedne vijesti o godisnjici zlocina armije BiH u mjestu Dusina koji su pocinili bosanski patrioti na celu sa patriotom, koji je licno ubio covjeka, Šerifom Patkovicem, ili je to samo jedan opet sporadican incident za koji niko nije odgovarao?
@tutakameni To im ne ide u prilog jer ruši tezu "čiste" borbe ABIH koja je sastavni dio jednog dokumenta donesenog 1995. godine, za čiju je provedbu tada zadužen AID.
Nasta nam spade ambasodor, na kamenjar
Ništq od trećeg dok ne skupite muda, znači nikqd
Novi UZP !
KAMENJARSKI SRBI, NIKAD HRVATI NECETE BITI. MA STA IZMISLJALI, MA KAKVE KARTE CRTALI, KAKVU ISTORIU PISALI, KAKVA ISTRAZIVANJA BUDETE RADILI. UVIJEK CETE BITI SERVI POKATOLICENI, KMECAVCI.
@Sandin i mama ti je mecala, a moja hrvatska putovnica govori drugacije od tog tvog kvazi misljenje lojavi
@Hercog Pa to sto imas hrvatsku putovnicu, ne znaci da si Hrvat, srbo pokatoliceni.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)