{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Hrvatski narodni sabor za obmanu Hrvata

S
18.4.2011. u 13:57
0
20
Hrvatski narodni sabor za obmanu Hrvata
0
Hrvatski narodni sabor za obmanu Hrvata
"Održavanje Hrvatskog narodnog sabora, za nas u Narodnoj stranci Radom za boljitak, politički je skup kojeg organiziraju dva HDZ-a s ciljem obmane javnosti BiH i međunarodne zajednice. Jedan od osnovnih razloga održavanja ovog sabora leži u političkom neuspjehu dva HDZ-a u formiranju vlasti u Federaciji BiH. Naime, na HNS nisu pozvani svi hrvatski izabrani dužnosnici, vijećnici i zastupnici, pa tako ni izaslanici Narodne stranke Radom za boljitak", naveli su iz ove stranke na današnjoj pres-konferenciji.
"Podsjećanja radi, samo u općinskim vijećima Širokog Brijega, Gruda i Livna, Narodna stranka Radom za boljitak ima isto ili više izabranih vijećnika od HDZ-a BiH, što govori o lažima i manipulacijama o 90 postotnoj potpori Hrvata. Točnije riječ je o potpunoj majorizaciji Hrvata, ali od strane HDZ-a", kazao je Mladen Ivanković Lijanović, predsjednik Narodne stranke Radom za boljitak.

"'Sustavnom manipulacijom i dovođenjem u zabludu Hrvatskog naroda HDZ pokazuje licemjerje prema svim Hrvatima, jer nema kontinuiteta u dosad održanim Hrvatskim narodnim saborima, a ne poštuje se ni procedura sazivanja sutrašnjeg Sabora. HDZ BIH je najveći krivac za rušenje Kreševske deklaracije, jedinog dokumenta donesenog konsenzusom svih sudionika. Zbog ovakve politike na prošlim izborima HDZ je doživio izborni neuspjeh i uvidjevši da se bez njih može konstituirati vlast, pokušavaju opstruirati normalno funkcioniranje države. HDZ-u nije stalo do boljitaka Hrvata, jer da jeste, ne bi blokirali uspostavu vlasti već pola godine radi svojih usko stranačkih interesa", dodao je Lijanović na konferenciji u Mostaru.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: