Komentari (169)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne predstavljas samo ti Covicu hrvatski narod, nek ti je to na umu!
Hrvati i Srbi ne ratuju u BiH nakon izdajnice predaje Bosanske Posavine jos davne 1992, znaci bilo je malo pucnjave 2-3 mjeseca i to je to. Od tada pa do kraja rata samo Bosnjaci ratuju u nastojanju da ocuvaju vec dogovoreno podijeljenu BiH izmedju Tudjmana i Milosevica! Neka se zna istina cetalju ili sta si vec!
hercegbosna kad nije ovo vasa drzava marsh onda u pm iz bosne i trazi herceg bosnu u hrvatskoj a dobit ces mudo labudovo vise vas mrze pravi hrvati u hrvatskoj nego svi u bosni
Čoviću jesi smeće hercegovačko samo su ti kamenjarci i fotelja u mislima,mas ostale hrvate ko šiša,ali nažalost moram nerado reći da si ovaj put u pravu.Nas je Lagumdžija poklopio sa svojom tkzv.moltimulti pričom o Sarajevu,Komšić uvlakač i karijerista znam još iz rata,nas ovde nema tko da predstavlja stoga naprijed,valjda ćeš i poštovati sarajevski HVO KAD GA OVI DOMICILNI NEPOŠTUJU.U BOJ ZA NAROD SVOJ.
Kad izlazim u ćaršiju odem malo u onaj najbolji bircuz na svijetu, znaš ba onaj Krug 99! Tamo sve moja raja izlazi!
Evo ne izlazim iz ovih 24%, ne smijem.... samo sjedim kući i čitam kuhran.
Svugdje na svijetu postoji opozicija. Ne mogu sve stranke uci u vladu i dobiti svojih 10tak ministara. Ovaj tip glumi politicara a nije ni shvatio osnovne stvari. Care idi u opoziciju i gledaj da unistavas dokaze da nebi zavrsio u zatvoru. Ono sto si pograo gledaj da prebacis u Svicarsku ili prepisi sve na djecu i gotova stvar. Dobijes 3-4 godine zatvora, od toga odsjedis 2 i kada izades ti si bogat covjek koji ima sve mogucnosti svijeta. Pusti se tih lafina da i narod dode do drzave u kojoj se moze zivjeti. Neka i drugi malo zarade. Place ne rastu godinama, sve manje posla, sve skuplji zivot a tebi krivo sto moras u opoziciju. Zar nije dosta sto smo gori od Albanije, zar moramo biti gori od Etijopije.
CRNE BRADATE SERVSKE POPADIJE i CRNE KOSULJASKE USTASIJE...SERVSKE SLUGE IDEOLLOGIJE VELIKOSSRBIZAMA...!!! NJIMA POD HITTNO SANKCIJE EU-e !!!
ZAUVIJEK STAVITI KRAJ HRIS-CANSKOM TERORIZMU SRBA I HRVATA...!!! CRNOKOSULJASA I CRNO-SMRDO-BRADASA...
VID - VID SERVA DRAGANA-CRNOKOSULJASA I CRNOBRADASA...!!! DRAGAN= SERVO-SERBSKI FASIZAM..!!!
Vehabije samo da vam napomenem da ste okruzeni sa svih strana u svojoj fildzan drzavi!!!!!!!!!! Mislite sto ste se nakotili da mozete bit gazde i u nasim dvoristima?? Znajte jedno nikad Hrvati nisu bjezali i bojali se, a pogotovu se NE BOJIMO VAS BIJEDNOG NARODA KOJI NE ZNA NI SVOJE PORIJEKLO!!! POTURICE I IZDAJICE SREDNJEVIJEKOVNE BOSNE!!!!!!!! KOLIKO STE GLUPI I KOLIKO VAS JE ALIJA ZATUCO U MOZAK DA STE 93 OPET PROMIJENILI NAZIV SVOJE KVAZI NACIJE u BOŠNJAK MA ŠTA GOD TO ZNAČILO!!
Ljudi, građani, narode, Šta će rušiti HDZ državu BiH kada je nikada i nigdje nije ni gradio. U tzv zapadnom Mostaru pa sve do granice sa R. Hrvatskom, nigdje nema obilježja niti Federaciji BiH niti BIH, osim na kancelarijama i uredima entitetskih/državnih institucija. Svugdje je šahovnica,hrvatske novine/tisak i sl. Ako slučajno nešti ispoljiš što miriše/podsjeća/liči na FBiH i BiH ... teško tome. To je Čovićeva and Ljubićeva \"TZV BiH\".
Moj najveći problem je što nisam siguran jesam li usta ško (Čovićev) ili Čet ničko (Dodikov) kop ile pošto su mi obojica ka rali mamu bezbroj puta za 5 km. Zato sam užasno frustriram i mrzim sve Srbe i Hrvate. A pošto sam polu musli man (mama mi je qurva iz Sandžaka) niko od normalnih Sarajlija ne želi imati posla sa mnom. Zato mi vazda pale klempe a ja im puštam u nadi da će me prihvatiti. Ali dokle tako nalazim se pred nervnim slomom, trebam pravog prijatelja makar i onog bolesnog Šiptarskog ped ofila što mi ka ra 12godišnju seku za kutiju žvaka
U dogovorenom iliti oktroiranom Ustavu niđe ne piše što je to BiH. Država, Republika, Carevina, Kraljevina, Unija, Konfederacija, Federacija, Savez, Đamahirija, Emirat, Kalifat, Kneževina ili ??? A godine idu, teku ko minute a mi se svađamo, prepiremo, ratujemo, podvaljujemo, majoriziramo, diskriminiramo, genocidamo, preglasavamo, prebrojavamo i tko zna što nas još čeka a našu djecu pogotovo. Jesam li sam, poseban, neobičan, poremećen, lud, prepametan,... ako želim normalan život u normalnoj državi za sebe, za tebe, za djecu našu? Ako će ovo današnje hrvatsko saborovanje imalo ići u tom smjeru - bujrum, podržavam !!!! Rekoh AKO i molim se da tako bude ! (- do ovog ste nas vi pametni i doveli)
Navali narode Danas je kod mame akcija: platis 5 km a dobijes i mamu i seku u paketu. moguce su sve kombinacije. Za su pak nadoplata 1KM. Najbolja usluga je kod mame zelenog zuba :)
Pa Hrvati zar ste vi normalni u tolikom broju glasati za Dodika OPS ZA ĆoviČa
Pa ljudi moji Bosnjaka ima najvise pa dokle ce oni trpiti ova vasa i nasa sranja ????