Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako bih volio da bacim bombu u ovu sudnicu, da ih sve pobijem, majku im *** zločinačku !!!
Logičan odgovor: kriv je udruženi zločinački pokret RH HV HVOOOOOOOO
Srbi Hitlera nisu s cvijecem docekali...
Лилцемерно !!!
Cijeli svijet zna ko je kriv,samo ove sudije to neznaju,mada i oni vrlo dobro to znaju.....
Velik je ovo svijet. Pun je luđaka. Sad pa sad, ko grom iz vedra neba neki hitac moze zalutati pa mozda Stanisicu i Simatovicu, sasvim slucajno, prosuti mozak po asfaltu.
Sto zalutali? Treba njih zvanicno ukokat - ima l' ta kakva tajna sluzba u Bosni?
Drugovi muslimani sada bošnjaci previše ste se zabavili HRHB aza ove ste mislili da će neko drugi odraditi za vas. Mislim da i ona prva pada u vodu tko se zadnji smije najslađe se smije-imali smo zaista dobre namjere RH HV HVO
Pa Hrvati su oslobodjeni za progon 200.000 Srba,morali su ih negdje otresti,ali nista strasno,upakovace se to vec nekako da bude sve ok.
Tačno da je bio takav cilj. I oslobođeni su se držali pravila DA za POSTIZANJE ZADATOG CILJA NE BIRAJU SREDSTVA. Ta postacka je došla sa zapada. Pravda za sve - ali ne i jednaka!
evropa trazi od bosne da iskorijeni korupciju ..koji licemjeri ...pa ove sudiju u hagu su kompletno korumpirane pogotovo predsjednik suda alohons orije vjerovatno je dobio gomilu para za ovo
Juce osudjena "sestorka" je djeciji vrtic za ovu dvojicu cetnika. Koji je ovo kurvaluk preko jadnih majki koje su pobile razni arkanovci, beretke, odnosno cetnici jednostavno receno.
Haski tribunal = politicki sud. Sto bi rekao Seselj "*** Vam mater svima, pocevsi od Nilsa Folcijusa, pa nadalje"
Hahahaha
"Međutim, oslobodio ih je jer smatra da im cilj nije bio činjenje zločina, nego uspostava srpske kontrole nad okupiranim područjima." Pa jel ovaj nas pravi budalama ili sta...
Mene boli jako,a kako je tek zrtvama i porodicama ubijenih,da vam dragi Allah da sabura i da prebrodite i ovaj jos jedan tezak udarac.
Mozda ih je ovaj sud oslobodio, ali Boziji SIGURNO nece.
Evo cim zavrsi davajuci sidu bebama u Africi prelazi na presude zlocincima u bivsoj Jugoslaviji...