Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba graditi dobrosusjedske odnose, BiH, Hrvatska i Srbija moraju pomagati jedni drugima. Previše smo mali da bi se khurcili
Ko brani hrvate? Kazem samo da nema potrebe da na komentaru koji iole pokusava srbe hrvate i nas da lijepo opise, pises takve gluposti i namjerno provociras. Mislim, spavas li ti ikad covjece
@svi ljudi ja sam Hrvat, ali ponosni građanin BiH
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Samo malo!Zar Hrvatska nije agresor?Kako sad ovo?Sejdo,Džaferoviću,i ostali mlatimudani,i patriote,kako ste ovo dozvolili?
Makar da imamo bar dva tri svoja kanadera, nisi valjda toliko skupi majku mu je***, jesu nam politicari prokleti to je postalo zalosno.
Bravo susjedi
Tko ce druci pomoci nego Hrvatska!
@RisbO Sultan sa Bosfora 😅😂🤣
Dobri smo svi jedni prema drugima kada su prirodne nesrece u pitanju (pozari, poplave, zemljotresi), inace u svemu ostalom smo djubrad teska.
Hvala Hrvatskoj, a ovim našim uhljebima od političara koji su za ovih 25 godina pare trosili na vlastito bogaćenje umjesto na pomoć narodu, daBogda ovakva vatra u kući gorila
Vrše agresiju hrvati opet cccc
Nek vi jedete zlatnim kasikama sto vam ih Alija ostavi, a imal' kanadera i sto Bosna gori koga to briga.
Hvala susjedima !!!!!
Da li je ovo pomoć HR ili će se ova usluga plaćati novcem nas državnih obveznika? Molim vas da se to fino definiše. Jer već mnogi hrvatski nacionalisti po portalima pišu kako HR pomaže BiH. Ako je usluga plaćena onda to nije pomoć nego plaćena usluga.
Pa svake godine se platio dolazak kanadera i air traktora
Ni u babe nema za djabe. Kad je nuzda ne pita se koliko kosta. Da smo pametni, imali bi svoje Kanadere pa nebi morali moljakat ko ulicari
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ko je zvao? Čović. Kome su došli u pomoć? Čoviću.
Koliko znam skoro uvijek se novcano plate ovakve untervencije kanadera
koji si ti kreten, znas li koliko kosta jedan prelet kanadera
Eh bruko. Da nismo u stanju godinama da uzmemo barem jedan.
Bosnjo ne treba negodovati ako je hrvatski avion gasio tamo gdje zive Hrvati. I to je BiH. Poboljsavanje dobrih odnosa sa Hrvatskom i Srbijom je nuzno. Imaoce jakog konta na racunu, vlastodrsce i o one koje koji imaju nocne EU polucije, to ne zanima.
Sadaka Land...
Dzafketovi politicki prijatelji ni ne razmatraju pomoc.