Istraga Tužilaštva BiH
0
Hrvatski generali upozoreni da ne idu u BiH
Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čekaj malo, ne kontam ovo. RS je protiv Suda i Tužilaštva BiH a vamo podnose krivične prijave... Mile kako ćeš to objasniti svojim podanicima?! Kako ćeš na oči Čoviću i Ljubiću?!
Kada ce ovi iz rs-a predati nalog tuzilastvu da hapse sami sebe dovoljno su zuluma pocinili da skoro svakog drugog treba procesuirati sto zbog zlocina u Hrvatskoj sto u BiH
hapsite ih i odvdite ih tamo da se sudi jedenom cijelom narodu i drzavi zbog genocidnosti,
pitanje za sve: jeli normalno da narod koji je branio BiH od agresora sada nesmije ući u svoju domovinu jer mu taj isti agresor prijeti uhićenjem??? pitanje za bošnjake: jesu li agresori oni koji su vas spasili pokolja u bihaću, po vami su svi u okruženju vršili agresiju na BiH a vi ste sveci, hahahahahahahaha
Neumrli Starcevic, Neumrli Radic porucuju: samo nas Drina rastavit moze. Opet ce se cuturica punit vodom drinom, zajedno do slobode. Jure.
@ YU-Star Ja sam vala bas uzivao kad su te srpski snajperi jurili po Sarajevu i to 3 godina!Zao mi je bilo nevino stradalih kao sto mi je zao sto ti neki nije prosvirao mozak poturice smrdljivi!
Na sve presude i optužnice jedino je Franjo Tuđman ostao \"mrtav-ladan\". upss i rahmetli Alija
Odlicno, pozdrav od Jure sa Drine. Treba prosvjetljavati narod.
pa neka sada vezu zastavu...
A je li se Rajko Vasić-Rajkan očitovao
BIHAC SE SAM SPASIO; A VI STE JOS SRBIMA NAFTU PRODALI ZA SREBRENICU Kad se trebala spojiti Krajina sa Centralnom osnom, a bila je i spojena kad je Mrkonjic zauzet, onda su HRvati vratili Srbima to samo da nama odmognu i da nas zatvore, znamo mi ko ste vi. Gotovina i ostali su banda .. cuj oni nama pomogli ...smijesno ...
I ovo uopšte nije izjednačavanje krivnje, agresora i branioca, kako neki sa vrućim glavama govore, Srbi su u Haagu do sad osuđeni na sveukupno preko 1000 godina kazne, drugi im nisu ni do koljena što se toga tiče. Oni su napravili daleko najviše zločina, i još ih mnogo ima koje tek treba uhapsiti. Tako će ostati zapisano i u historiji.
Mo, Oluja kao vojna akcija je jedna stvar -legitiman način da se odbrani država. Ali likvidiranje preostalih staraca, pljačkanje i paljenje kuća je nešto drugo. Ko god je radio nešto tako treba da odgovara, ma koje je nacije.
Ja shvacam sve, al vas Bošnjake koji ne podrzavate Gotovinu, Cermaka, i slicne, uopce ne. Vi sami niste svjesni da je Oluja jedina sto je spasila sjeveroistocnu Bosnu od genocida, Bihac da ne bude nova Srebrenica. KAMO SRECE da se udarilo na Banja Luku kad su Amerikanci zaustaviili tu akciju, nit bi danas bilo te RS nit bi bilo problema.
najljepsi period mog zivota je bio NATO bombardovanje Servie-zemlje sluga!Svako jutroi sam ustajo u 5:00 da gledam CNN i vidim sta je novo v.l.a.s.k.o pogodjeno Volim NATO neka je blagosiljena svaka bomba sto je pala na v.l.a.s.k.u zemlju sluga-Serviju Oni koji su oslobadjali svoju zemlju od servianskog fasistickog agresora,sigurno su heroji a serviani pijani chobani,ljubitelji genocida su fasisti koji su srusili citavu bivsu jugoslaviju
Pocerat i u Drinu scerat sve , nema tu price i prtegovora!
svaka godina u zatvoru za jednoga hrvata znaci 10 godina opstanka bosne kao drzave.