Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Viva Bosna! A Bosna je bila i bice.
Jes vidio majke ti, evo nas skoro pa ko u Šugoslaviji, samo što su u Šugoslaviji samo KONJUSARI, BALVANDZIJE, TRAKTORDZIJE, KRKANI iz Smrdije mogli biti vlast, to je jedina razlika ;)
nek ide klub 10 u pm koga interesuje sto su napustili xD , tek 6-mi komentar :P
do jucerasnji KONJUSARI, BALVANDZIJE, TRAKTORDZIJE, KRKANI visoke exponencije a danas PARLAMENTARCI??? taj konglomerat izmijesane VLASICKE stoke raspravlja naj finija politicka, pravna, privredna, socijalna i druga pitanja koja definiraju zivot i svakodneviicu normalnoga (ako ga i ima) covjeka ispod Vlasica. Taj STOCNI stampedo hoce posto poto da proturi ono sto mu je netko drugi izdiktirao i napisao a da li je TO primjenjivo na uvjete, populaciju, socijalnu i kulturnu dimenziju zivucih na tom prostoru je ne bitno. O Boze u tebe se uzdam, tvoju milost i tvoju kazno jer ti populisticke siledzije nitko da ukroti, ostalo je da se tebi okrenemo i tebe za pomoc zamolimo
Treba pozvati Inzka da žurno zabrani HDZ i ostale nacionalne stranke. Nacionalistička mafija je vladala 20 godina i u svakom pogledu nas je unazadila.. To jedino nije jasno ovim iz hdz mladeži jer su im tatice u četrdesetim umirovljenici.
smrt fašizmu sloboda hrvatima
Kad vojvoda presjedava i ja bih napustio sjednicu STOP majorizaciji Hrvata puno maksuz selama od SPAVAČA iz Bugojna još malo usitnulo je
POzivam delegate iz kluba 10 da mi urade felatio... gratis.