Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ja Hrvatskoj želim sve najbolje, a i Srbiji bogami. Mirna Bosna.
DABOGDA SE TE ŽELJE I TVOJOJ HRVATSKOJ OSTVARILE
Josipoviću ti da si kojim slučajem rođenu u BiH i da te SDP kandidovao za predsjednika kao što je to učinio u Hrvatskoj i da si osvoji najveći broj glasova ne bio legitimni predsjenik. To se izvlači iz konteksta tvojih zadnjih izjava. Zašto si i ti mišljenja kako hrvati koji u Hrvatskoj glasaju za SDP (40% ukupnih birača) su normalni ljudi, a hrvati (niko ne zna koji je to broj, moje mišljenje da je barem 30 posto ukupnog hrvatskog biračkog tijela) iz BiH koji to učine isto, budale i nisu legitimni. Zašto je SDP hrvatske hrvatska stranka, a u BiH to nije, jeli zato što je bošnjak predsjedik te stranke. Hoćeli se stvari promjeniti ako hrvat postane predsjednik stranke ili samo HDZ u BiH može narednih 100-200 godina predstavljati interese hrvata.
Pa sta Jadranka Kosor sad ko biva za neovisnu bih a dok je Tudzmanu lizala dupe nije tako mislila.Pustite vi nas da se mi sami snalazimo nismo mi glupi kao sto hocete da nas predstavite,bolji smo ljudi od vas iz Hrvatske,mi imamo dusu i to je ono sto nas razdvaja i sto vi to nikad necete skontati.Tvorac vase neovisne drzave Tudzman to nije skonto na vrijeme pa nas je i zadesilo ono sto nikad nije smjelo da se desi.ZATO,BRINITE SE VI O HRVATSKOJ I NE GLUMITE NAM LJEPOTU, JER NEMAMO MI BOGZNA STA LIJEPO OD VAS NAUCITI,POGOTOVO ZATO STO SMO MI OVDJE VIJEKOVIMA IZMIJESANI SA BOSNJACIMA I SRBIMA.LAKO JE BILO VAMA PRAVITI DRZAVU,ALI STE ZABORAVILI I NIJE VAS BILO BRIGA STO SMO MI HRVATI U BOSNI U SASVIM DRUGACIJOJ SITUACIJI,NEGO STE HTJELI DIO BIH ALI DA MI GINEMO ZA VASE CILJEVE.NOSITE SE TAMO I VI I VASA TOBOZNJA BRIGA.ETO VAM VASI HERCEGOVCI PA NJIMA PAMETUJTE,A NAS HRVATE IZ SREDNJUE BOSNE ZABORAVITE.TO BI ZA NAS BILO NAJBOLJE.DALEKO VAM KUCA OD BOSANSKIH HRVATA.
da
nego da misli dobro
ohohohoho vidi skutora sto se presvuko :D
samo se ti brini za svoju zemlju a ovo malo hrvata u bih zlatko ce lahko da iseli sa zlajom do pobjede
odjebi vise i ti josipovicu,sta te vise briga za bih.fuck off !!!
Tko ovoj buda//li povjeruje...Ovaj je za Francitica i u..sthashe namazan za trojicu, kao pravoxlavnu triprstra
e moj josipoviću, džabe truda, pa zar je netko miloševića mogao nagovoriti da odustane od građanske države u jugi, nije, dok nije \"tresnuo od ledinu\", pričekaj da zlajo i ostali bošnjački \"miloševići\" tresnu, pa se onda malo naslađuj, u stilu, \"pa nisam li vam rekao...\"
I mi vama zelimo sve najbolje i da se vise ne petljate gdje vam nije mjesto !!!!
ja mu nesto ne vjerujem a vi kako hocete
Dobar je ucenik ovaj Josipovic. Jos bolji je profesor onaj Boris Tadic. Njih dva mudra demokratska predsjednika susjednih drzava i 2 naroda u BIH na najbezbolniji nacin ce srusiti zemlju zvanu BIH. Svijet ce im cestitati...
ISTO VAZI I ZA SRBIJU
HRVATI IZ HRVATSKE ZELE DOBRO BOSNI ali to ne zeli hrvatska politicka vrhuska, kojoj je cilj da dodje do izrazaja kao napredna, demokratska i moderna drzava i tako lakse udje u EU, a to najlakse ostvaruju ako kraj sebe imaju komsije koje su stalno na ratnoj pripravnosti, koje nemaju vladu, i sl.