Komentari (421)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma samo izbjegavati Hrvatsku i sve njihove proizvode, cao ba...
Podrzimo domace :D #bih
@FLINSTON puno im to znaci
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sretno vam bilo sa ekonomijom , gledam live cam prazne plaze.
Zamisli ukinu, ti krenes prema HR, taman blizu granice, kad ono opet uveli obaveznu samoizolaciju.
Ovi pola su vidjeli more samo preko tv a ovdje polemisu
Da su bosanci pametni da nikako ne idu. Kradu naše šume, odlazu uz granicu otpad, krse medjunarodni zakon o otvorenom moru gradnjom pelješkog mosta itd. I za Milanovica je BIH država tri entiteta. Dakle ne poštuju granice i nikada nisu prestale pretenzije da uzmu dio Bosne.
Pozrav iz suncem okupanih Tučepa. More 21 do 22, cijene umjerene, kupača taman koliko treba biti.
Lako je na malim državama k..... oštrit
Realno koji cemo im mi njima da prezive i da ih gule trebaju svabe i ostali..mozda ce makarska patiti bez nas a i to je upitno, a ovo ko nema para nek ide u neum ili na jezero, ko je pri šutu neka ide u tursku ko covjek i dovidjenja.
Dijaspora je dala milijarde BIH Samo crkve i djamije a bravo HRVATI SVAKI DAN NA ULICE A NE SAMO KAHVA KAVA I TRAC BRISEL
Odričem se hrvatskog državljanstva, vraćam domovnicu, vraćam hrvatsku osobnu koju imam sa adresom u BiH, bojkotiram sve hrvatske proizvode i kad se bude moglo nekad u hrvatsku samo ću ići srati i pišati u more. Kuna više neće u moj novčanik!
malo pred izbore da se suska
Mi smo papci koji navijaju za Vatrene, a Vatreni nas opce kad god stignu. Ovako, ona stvar mu svakom ko je navijao za Vatrene prije dvije godine. Ako se slazes, plus, a ako ne, minus. Samo radi statistike nivoa prosjecnog papka, ne iz mrznje.
Da hoce uvesti permanentnu zabranu da nikad vise niko iz BiH ne ode tamo.
Jao Dalmatince vec vidim na magistrali sa natpisom nocenje 14 Eur i to narednih 5 godina :D
HR mjera je opravdana, BiH svakako moze odgovoriti protivmjerom i to je sasvim u redu. Ali citam ove komentare i pitam se odakle tolika mrznja bosnjaka preba hrvatima.. Prema srbima aj i razumijem.. i onda jedini razlog vidim u tome da je u pitanju zavist.. Tuzno..
A za Svedjane nema samoizolacije.
Bas me kara zaboli, necu ni ic u Hr.