Komentari (202)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A koliko godina je Hrvatska granica u Gabeli i Doljanima unutar BiH?
pa Gabela je ispod Čapljine i to je herceg.ta nisu pomakli tablu tamo?
Nista ne pomjeraj treba formirati komisiju koja ce dogovoriti da se trab odrzati bilateralni sastanak a moze i trilateralni sa predstavnicima EU i onda piceti rjesavati pitanje Gabele i Buskog jezera i naravno table ... pa ja.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Tudzmanovci kradu komplet rijeku, sam sto je jadna rijeka skrenula prema njima, cijeli otok, psa tornjaka, kraljeve, ljude, zivotinje, zrak i sta vec ne od Bosne a zale se na medju od 90 m u nekom selu. Nema vecih lopova i izdajnika.
Dajte im 120m...Boli na k..... Svakako ne znamo ni mi sta da radimo s tim.
Ima i srbijanska tabla ako se ne varam kod Rudog u BiH teritoriji
A slika iz Neuma
Bosna je zemlja koja je od prvog trenutka bila na razmeđi življa srpskog i hrvatskog
Bosna se protegnula u smjeru srpskih zemalja na istoku kao i u smjeru zapadno i prema Jadranu,sto znaci sirenje prema hrvatskim područjima
Malo vam u grobu bilo !
Ratificirajte granice i kraj priče. Ovako ko je kome ušao...
Mora se znati red.
ako je ugovoro iz 1999 vratite nam Klek...
Koliko duboko smo usli? Lupajul mu*a od guzicu???
ja zelim poslat zahtjev da se skidaju table koje pisu "dobrodosli u republiku srpsku". ako se moze pomjerit table BiH, onda moze i ovo
Čista deklaracija rata. Šalji vojsku ! Aktiviraj NATO Article 5 !
To je neka prevara na vidiku. To treba dobro iztražit...