Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto vam covica koliko se zalaze za hrvate pa glasajte za njega opet.
@denydy Ne nego se zalaže Komšić koji je učestvovao u borbama protiv HVO a sa ljiljanom na čelu.I on treba da se zalaže za hrvate.
....to vase ponizavanje hrvata je dovelo do toga da se hrvati u bih moraju okrenuti dodiku i rs...jer ih jedino dodik trenutno moze zastititi.....
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dragi hrvati, što vas Dragan posra, to je za anale !!
znate li da mi koji nismo iz Velike Kladuse da odemo na proslavu te opstine ili tzv.APZB? JEL ZNATE KAD CE SE TO DEAITI?? NIKADA! NIKADA! E TO JE RAZLIKA IZMEDJU NAS!
Hocemo Dodika na proslavi 5.korousa 😁 Hocemo da Zeljka i Dodik dodju u Knin!
covicu znas li koliko je HRVATA ubijeno od istih ti s kojim si ti sjedio na proslavi?? znas li kol8ko ih je u Bihacu,Prijedoru,Banjaluci,orasju,brckom,derventi???? Hrvati BiH i susjedne Hrvatske najostrije osudite ovaj cin izdajnistva jer ovo je biznis u pitanju dva krimosa
zasto ne podnesete krivicnu prijavu? Samo prazna priča. svi nešto kritikuju niko ništa ne radi. sve sami šupljaci.
Jel vas sram hrvati sto vas poglavar lize guzu srbima i prihvata dodijeljivanja ordena generalu koji vam je po Sibeniku hebao mamaru? Pametnom dosta, al sigurno ne i vama!
a u redu je da vi podvalite Komsica..vaseg hrvata
Ovo mu dođe nešto kao da Milorad Dodik slavi godišnjicu Oluje....
Bošnjačka stranka BiH misli da je uredu da Hrvati u BiH imaju jednaka prava kao i druga dva naroda također čelnici Bošnjačke stranke BiH kazali su da Hrvatske predstavnike moraju birati Hrvati a ne Bošnjaci. To nije po ustavu i nije ni pravedno. Za ovu stranku "Hrvatska stranka Bosne i Hercegovine" nikad nisam čuo. Samo da pohvalim Bošnjačku stranku BiH.
Covic Srbin, Hrvat i brat musliman ako zatreba!
Ovo je zapravo direktna poruka Bošnjacima . Hrvatski političari se prave naivni kao i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić kada je morao da ugosti Dragana Markovića Palmu . Dragan Čavić je isto tako išao na ovu proslavu kao i Palma kod Bandića . Dogovor ( prisilan ) na višem nivou .
Ovo nije ni stranka već skupina par podanika, pa vidilo se na izborima da nisu ama baš ništa osvojili.
Svi pisaju po bolesnjacima...oni samo kukaju, jadnici se raskukali ova zadnja 3 dana, ne znaju sta ih je snaslo..cujem povecan broj pacijenata sa infarktom u FBIH...
@unbekanntbl Voljeli bi mi da je sto vise onakvih skupova prostitutki...vise bilo ucesnika parade nego posjetilaca! U bg se vise skupi na gey paradi nego sto je doslo na to seljacko sjelo!!! A vec jutros u svakom drugom kontejneru vire noge ponosinih smrda koji traze koricu hljeba!!! Jad bjeda i cemer od sjela
@Sintor "jako bitan faktor na Balkanu","jak lobi koji jaca","jake i iskrene prijatelje"...probudi se,molim te.Nama u BiH nitko nece pomoci osim samih sebe.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nista jedni nisu boljji od drugih i drugi od trecih..hahaha jad i cemer od drzave
Dobar vam ovaj predstavnik hrvatskog naroda, ha ha, inteligencija mu je jaca strana
Popisali su se i na Hrvatsku jer su prisustvovali dodjeli priznanja srpskom zlocincu iz Hrvatskog rata.