Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jurišić i Lijanovići ostavili dug od 23 milijuna eura http://www.slobodnadalmacija.hr/BiH/tabid/68/articleType/ArticleView/articleId/127915/Default.aspx
@zeleni z........moze ti papak samo mama na koljena pred mene....i to samo ako cemu valja !!!!! SIKTER
Jasta se nego mijesate.....ali nas zaboli sta vi mislite i saka ovih skutorskih separatista u pokusaju !!!!! Jos malo pa cemo i ta go-vna iseliti iz BiH pa nek vama u Hrvatskoj se-ru o ugrozenosti !!!!! SIKTER.......Ps ne moramo ih ni iseliti......bijela kuga ce to uskoro obaviti za nas :)))))
Kako laze i gleda vas direktno u oci hahahahahahhahahah Ko moze povjerovati u nesto takvo a sta kaze Gospodin Josipovic dasu cinjenje velike greske naspram BIH i Muslimana i da nije korektno dase nastavi sa takvom nepravdom
Imate vi gospodjo Kosor jos njih 250 000 Hrvata Pravoslavaca koje ste naselili bez njihove volje u BiH, o kojima se trebate pobrinuti da se vrate odakle ste ih raz,selili! O BiH Hrvatima( ovo malo sto je ostalo poslije HDZ politike) nemojte bogati vi se vise brinuti !
bolje se brinete za Hrvate u madjarskoj nego ove u Bosni gdje su manjina zato Covica vodi kuci
Kad vodite brigu o Hrvatima izvan domovine a sto nama u Minhenu ne napravite jednu zgradu sa pedesetak stanova?
Nataknem te na mog kosa svrcavu tak\'u, laprdaj jos koje vrijeme dok sanaderu docimer uskoro ne postanes, fasisticke ublehe.
Evo i ona se pere poslije , j.....ne znaci HDZ ce da izvisi!