Komentari (210)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo za komsije koje su nam uvijek zeljele najbolje.
Ne mozete se zaliti, ostala je "familiji" 😄
A ko je unistio Sipad? Radio je nakon rata.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Hoces li konakovicu i na ovo diplomatski odgovorit?
Hoće Bakir. Ovo je ionako oduzeto od bih ranije, što Bakir nije nešto uradio?
@gooUser1670919478 hoces reci un jelde? Ni jedan izbjeglica nije tamo bio na teretu drzave hrvatske jer su oni dobili poveliku sumu novca za njih. Jesi li ti glup prirodno ili treniras?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Visoki predstavnik treba da reaguje.
Pitajte SDA šta su radili po pitanju državne imovine u BiH i van BiH, prodavali ovde oni i samo gledali kako će opljačkati, umjesto da su pokrenuli fabrike i radna mjesta, uvoze kineštinju, dali Budnji, koji kaže izašao iz rata sa 20km,hotel Tetme državno vlasništvo i sumpornu vodu državni resurs da on sipa u svoje kade i uzima pare od ZZOpo ugovoru za pacijente. Fuj, fuj šta uradi SDA od države
Predložio sam dragoj nam Selmici Š.U. u komentaru na sličnu temu, da lijepo sjedne u auto, uzme dnevnicu i pošto ima adrese "imovine BiH" u Hr, neka zabilježi kako izgledaju 30 godina napuštene i neodržavane nekretnine, nekretnine za koje niko nema papire, nema vlasnika, niko ne izmiruje komunalne i druge obaveze, Neka provjeri kako "aktualni direktori-vlasnici" pokušavaju te iste nekretnine prodati za stjecanje lične koristi. ....
... Pišete priglupe šovinističke komentare a stvari su potpuno jasne. U svakoj normalnoj državi, ukoliko se vlasnik ne pojavljuje, ne održava i ne plaća svoje obaveze duže od 20 ili 25 godina, gubi pravo nad vlasništvom. Imovina mu se izuzima. Kraj diskusije.
To će samozvani diplomata riješiti.
A u BiH traze ravnopravnost bem im ljepu njihovu.
Zato sto ovu drzavu niko ne dozivljava kao ozbiljnu!!!
nas odgovor: Eh, luka, trice! - nebi nam zao, to je nas bOkir za ja'nje dao!
Ja koliko znam firma Šipad Export-Import je privatizirana. Samim tim, to znači da BiH nije vlasnik te Luke u Šibeniku već privatizirani vlasnik. A ko je vlasnik? Pa kao i u svakom mutnom poslu, zlatna je ona “samo pratite tok novca”. Iskreno sumnjam da bi Vlada Hrvatske tek tako stavila svoj potpis na kupoprodajni ugovor težak 50 mil. Eura za nešto što ima svog vlasnika.
Stavili bi oni potpis u guzicu ako treba
Ma Yugobalijandere može rokati ko hoće.Ako bogda inšallah budući Kurdi ili Palestinci su najgluplji čopor planete. Njima čethnički vojvoda Mijatović prodaje muda za bubrege i oni se još lože na tu foru.
naši nesposobni političari pravnici...ili su dobili neku pinku da šute
izgleda da pravobranilastvo ipak nije radilo kako treba, nemojte nas zamajavati.
Kad se nepismeni ljudi bave pravom i ekonomijom ovako ispadne. Ni BiH niti jedna druga drzava ne mogu imati vlasnistvo nad bilo cime u Hrvatskoj. To privatne i pravne osobe( firme). Zasto drzavno vlasnistvo sve ove godine nije privatizirano a nekretnine upisane kao vlasnistvo pravne osobe( d.d. ili d.o.o.)? Zasto se za odmaralista i hotele nije placala koncesijska i komunalna naknada?
* samo privatne i pravne osobe
Hvala sda i bakiru
Zar se nije Ćesko uknjizio?
Ima sud i Strazburgu. Ni drzava nije htjela nista za Ljubljansku banku dok ih nije dobio privatno covjek na sudu u Svabiji.