Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A mlijeko,komšijina krava preživjela..
ne brini, do kraja sljedece godine bosanski izvoz ce dozivjeti krah epskih proporcija. jedini razlog zasto je zalba hrvatske odbacen je jer su hrvatski predstavnici zakasnili sa predajom zahtjeva za blokadu.
O kom prilivu izbeglica?
Sa njima dvojicom mozes pricati samo o prolljevu..
Gledaj Bakira kako se on isprsi kakav stav zauzme isto Neo iz MatriXa. Cak mislim da je za ovu posjetu isao na face lifting i uresjivanje brade, nesto. A peoblemi izmedju dvije drzave, neka toga malo, treba to.
u prevodu ... mlatili praznu slamu
Nasjest ce glupi Bakir pa cemo mi preuzeti izbjeglice koje je EU delegirala lijepoj njihovoj
1389. Kosovsko Polje 1 dan, 1885. Bugari za 14 dana, 1941. kralj za 12 dana, 1945. Lijevče Polje, drugo Kosovo, 8 dana, 1995. Oluja za 4 dana. Zato Srbiji ide u košarci. Sretno, Srbiji želim puno osvojenih košarkaških medalja i izgubljenih ratova.
0 Nula.Znaš li za šta?Broj pobeda, borbi i ratova Bošnjačke nacije za slobodu i nezavisnost.Nacija koja je vodila 3 godine rat i na kraju završila u rezervatu u kome drži 23% teritorije BejHaj.Ako se nevarm, bi Alija slavio taj poraz 95?
Da voli pitu prezivala bi se Pitarović. :))
samo da joj jos jednom zahvali sto mi je na panonici pozirala!! ljubi dajdza prdanu!! https://theremustbejustice.files.wordpress.com/2015/01/nato-kitarovic.jpg
sto mi bolan kixer minus lupi? pa zar se i ti ne bi igrao sa ovim sifonima? pa nije ti mati (valjda nije :/)
ako je bradan tu znaci da se i janjetina derala
gledaj pretcjednika, motorka se radila pa se latovi upalili?
Bakir ljut - nije ga zvala kod Kibeta. Sad nece ni on nju kad dodje u ZG i svrati u McDonalds
dzaba vam sve, ja opet izgubi apetit...
Na krmka i fiona
Kakvi god da su, a najgori su od sve dece, lijepo je vidjeti prijateljski raspoložene čelnike dvije susjedne zemlje. :)
Gang bang