Komentari (168)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakvi ste vi huskaci pa stavili u naslov "hrvatska policija",a sto nee napisete da je i ostalim zemljama naredjeno Italija,Slovenija,Austrija..Zar nije logicno da Hrvatska kao "prva" zemlja EU mora poostrit granicu?
sretno Vam bilo.... ja kod Vas vise ne idem na more... cijene su Vam smijesne... ponuda tužna... za iste pare mogu avionom do Turske i da budem u hotelu sa pet zvjezdica....
@marketing22 Apsolutno si u pravu. Plaže po Hrvatskoj nek Kolinda popunjava glasačima hdz-a, po službenoj dužnosti. Bilo bi loše da mi kao teroristi, ekstremisti, prijetnja po Hrvatsku, pravimo dole nered sa svojim konzervama i paradajzom koje smo donijeli. Ma nema govora. Eno Turske, eno Albanije, jedva nas čekaju i daju sve što zatražiš, gostoljubivi i uljudni, odmoriš se i uživaš za pristojnu cijenu i svijetla obraza.
@SamoZajedno Pa jer odete u ebeni Gradac, krizate paradajz i pastetet da jeftinije prodjete. Uzmete smjestaj kod neke babe za 10e i ocekujete da vas gleda neko ko gospodu, uradi to isto u Turskoj bice s gledan ko zadnje smece. Mozes uzeti hotel sa 5 zvjezdica i u Hrvatskoj....
Neka kontrole i treba, ali profesionalno i azurno. A oni lopovi i mafijasi, e njima ne treba red da udju u neku zemlju. Zna se kako to hoda.
Tako tako komšije samo oštroo.
Nema nikakve promjene za BiH drzavljane. Jedina razlika je sto ce s nama sada u redovima biti i gradjani EU.
Ma biće pravog maltretiranja na granicama, segregacija 100%. Baš hoće da nas otjeraju sve da ljetujemo u Albaniji, Grčkoj i Turskoj, pa će se za guzicu ujedati onda...
znači tražiti će da im pokažemo pare ili kartice da se pokrije dužina boravka... prilično ciganski s tim da to nikad nije tražila ni austrija ni njemačka ni holandija...
Samo ostro sa hrvatima treba i oni se odmah usute
Glupost. Onaj ko je razbojnik kao da ce on ici legalno preko granice, pogotovo sad kad su najavili pretres i pregled. Ovako ce samo neduzne ljude maltretirati i nista drugo osim guzvi postici nece.
ko jos dobrovoljno ide u hrvatsku na more? misle da su azurna obala a imaju mentalitet gori od grka i turaka... ja od 2009. ne idem u hrv... samo crna gora!!! em lijepo, em gostoljubljivi, em najbolja riba na mediteranu... yebo hrvatsku...
hahahah cuj lijepo u crnoj gori i gostoljubivi, nije nista od toga nego je jeftinije. Vece gamadi i prljavstinje nego tamo nema
Idemo u Makarsku na more.Do sada se islo samo sa LK pa ce valjda i od sada
Rješenje je recipročna vrijednost provjere...
ebem li im.. ja imam stalni boravak za EU i svaki put kad prelazim detaljni pregled da nema droge.. Zato sto mi je duza kosa i vozim bmw.. Mrs !
kupi peugeota i osisaj se...nemoj kmecati djaba
@2viljamovka Sta ti znas sta je auto.. I ti si vjerovatno od onih open minded koji kad vide nekog s duzom kosom odmah kaze " narkoman " .. uzivaj u svom svijetu!
Kad smo kod tih para, što kažu za samoizdržavanje, interesuje me da li bi sakupili za jedan dan da uđu u prvu kafanu u Sl. Brodu, u svih prisutnih domicilnih stašau? Bi q!! Tu prćiju treba izbjegavati, a autoputeve (nerealno preskupe) koristiti samo u slučaju nužde i brzine. Kad vidim kako u Gradišci, Brodu itd prelaze granicu po hljeb i mlijeko...a ovamo se šupljaci prosipaju. Neka neka, oteto prokleto.
@SvetiJuraj Cicije!!! Nema drugog objašnjenja. Fukare nisu, jer mogu da zarade kad god žele. Barem njih ne žulja dinar, a nisam vidio da nose hljeb i mlijeko, plastičnu kesu i pasoš. Priznaćeš da je to rijetkost. Da pitaš i svoje Hrvate koji prelaze da li to žele ili moraju, iznenadio bi se.
nikad ti sa takvim razmisljanjem neces svoj trajVan imati.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
najbolji odgovor na ove gluposti je bojkot svih hrvatskih proizvoda
Gdje si bojkot, nisam te prepoznao....narod koji je bojkotova cijeli svijet hehe
Nama sa dvojnim sve isto