Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitajul se ovi migranti jesul dobrodošli tamo gdje idu, jel ih želi narod Njemačke i drugih zemalja. Ne možeš tek tako reći "ja hoću u Njemačku i zaboli me"
izgleda da ih to ne interesuje
Ne znam kako migranti razumiju Evropu i sve nas. Poderu pasos i onda se zapute preko granica i bijelog svijeta tamo gdje ce ih neko hraniti do kraja zivota i gdje ce primati enorman djeciji dodatak na svojih osmoro djece...wtf !!
a što ih mi puštamo tek tako?
EU uvodi vize za Bosance - MUP RH će imati još više posla. Tek će onda biti gužva na granici. https://www.vecernji.hr/vijesti/kako-bi-usli-u-rh-gra-ani-bih-ce-od-2021-morati-izvaditi-vizu-i-platiti-60-kuna-1278129
Neće vas Merkelica, jer da vas ona hoće u roku od 24 h vi bi bili kod nje. RH se tu najmanje pita.
Gledajte Mošnjaci kako radi prava drzava. Mosnjaci su narod bez svjesti. Mosnjaci ne razumiju obicne politicke stvari a komplikovanim da ne i govorimo. Mosnjaci nemaju viziju Ali zato komsije imaju drzave a Mosnjo nema.
Nase mosnje tebi ne izlaze iz usta. Jel to naslijedstvo od mame ili si sam otpoceo stim?
@Bosnjo1zesci Boli istina ha? boli boli...boli ce vas jos vise. Ali ja cu to sa zadovoljstvom gledati. Sto se tice spatijalne inteligencije vi ste najzaostaliji narod na Balkanu ako ne i u svijetu.
A u bosnu su usli legalno
To mi hoćemo tako, da pokažemo svijetu, da je Hrvatska vlada bez milosti, UZP, na svakom mjestu.
Ako ih Hrvatska policija i pusti u HR, vjerovatno će im organizirati ekskurziju u Jasenovac!
Pa eto talibančiću, kod vas su bar sigurni u tim skladištima gdje ste ih strpali, pa bolje je da vaša braČa ostane kod vas, ako ništa, vi nemate nikakve veze sa ustašama, poznato je da ste vi sve odreda bili partizani. :) http://www.index.hr/lajk/poster/130221/tko-su-ustase-dedo-babo-amidza-dajdza
Kretenu, Hrvati zato i imaju drzavu zbog Jasenovca. Sta imate vi? Gdje ste vi bili za vrijeme Jasenovca? Gdje je bio vas "nacionalni" pokret? Ah da ja zaboravio vi ste imali Mlade Muslimane. Zato sat ko ovce u tor vas sjebalo i blejite po cjeli dan
Neka se svi vrate u Aziju od kud su i došli.
Naravno da neće. Riječ je o granici EU a za ulazak u EU se zna procedura. Znate ono, dokumenti, viza... Isto tako su propisane kazne za one koje se uhvati u pokušaju nelegalnog prelaska granice.
Jadan onaj tko je o vašoj milosti ovisio. Sjećam se izbjeglica hrvata iz slunja i okoline što su ih krajišnici spasili 1991. Čak su im se pravile lične karte bosanske
I kakve sad to ima veze s ovim migrantima iz Irana, Iraka, Pakistana, Maroca...? I ja se sjećam prepunih dalmatinskih hotela punih bosanskih izbjeglica, pa? Žao je meni ovih ljudi, žena s djecom prije svega, ali negdje treba postaviti granicu, inače će sav jad navaliti za EU, a dobrim dijelom i jeste. Uostalom, eto tebe pa im ti pomozi. :)
I kakve sad to ima veze s ovim migrantima iz Irana, Iraka, Pakistana, Maroca...? I ja se sjećam prepunih dalmatinskih hotela punih bosanskih izbjeglica, pa? Žao je meni ovih ljudi, žena s djecom prije svega, ali negdje treba postaviti granicu, inače će sav jad navaliti za EU, a dobrim dijelom i jeste. Uostalom, eto tebe pa im ti pomozi. :)
nisu to migranti iz BiH nego iz afrike i azije
PUNA PODRŠKA HRVATSKOJ POLICIJI. Vratiti ih odakle su se i dovukli.