Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeb majku koji bolesnici
Zar tooga ima u narodu europejaca??
@lale gator Razumljiv komentar i sam cilj , naravno da ima u vise Evropskih država nehumanih dijela, a to što tebe kao jedinku jede činjenica da je Hrvatska kulturno i civilizacijski naprednija od 23% kalifata je tvoj kompleks.
glupane, lale je 4 godine zivio u Zagrebu i svaka cast pravim purgerima a ovo ostalo je stoka gora no u juznoj srbiji a od toga nema gore!:)))
Da sam ja vlast ovim pociniteljima bi naredila covjeku dozivotno placati penziju.Ne pre malo, vec i uracunati dusevnu bol tog covjeka.To bi bila postena i jedna od najadekvatniji kazni.
" Nakon ispitivanja u državnom odvjetništvu i sudu, sudija istrage pustio ih je na slobodu. Zabranio im je da mu prilaze na manje od 50 metara, kao i svaki kontakt s njim." JOJ PRAVDE I JADA.
Hrvatski državljanin može biti u musliman... Tako okanite se toga, bar zasad
moze isto biti katolic, pravoslavac, jevrej ali ne mislim da su budisti ili hindusi u pitanju.
Bosnjooooo nikad pameti nece doc.Opet bi nas klali,silovali,ubijali nase drage komsije.Dokle ta mrznja ide ali bosnjo to ne vidi.Bosnjo samo zna na svoje,svacije mu dobro a njegovo nevalja.Posovat Aliju,Nasera,Muderiza,Divljaka psovat ovog psovat onog a oni onake zlocince velicaju nikad neces cut od njih tamo neka ga 40,50 godina neka truhne zasluzio je za sve sto je napravio.Onaj se levat otrovao kod njih dan zalositi ccc
to znaci svi Hrvati i Srbi su losi? i vecina ima zelju da nas kolje i silova? hvala ti za oprezenje, trebam se naoruzati i zakljucati u kuci.
promicatelji europskih vrijednosti...
Otkrijte imena zlostavljaca! Lako bismo mi s tim zivotinjama, mammicu im...
sto vise saznajem o ljudima jos vise volim zivotinje
Svašta u Božijoj bašti.......ovi monstrumi, a ovaj zlostavljani garant nije neke pameti :(
@visacard Nisi ni ti neke pameti :) Džasmine.....IQ veličine tena...čit trpiš da te neko svaki dan šamara i ti tražiš još :)
...ljude iz srbije se pravilno naziva srbijancima a ne srbima :)
sudija istrage pustio ih je na slobodu.. jos se nije rodio ko je kalas pobijedio
hrvatski teroristo i bolesnici
hrvatski drzavljani,hrvat!! svaki komentar je suvisan ccc