Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cisto pranje novca i finansiranje razbijanja BiH
Da je se ovako od 95 ulagalo u privredu i sveučilište a ne u hvo plaće sigurno bi nama Hrvatima ekonomska situacija bila bolja nego sada
Lijepo od HR. Ali zar nam baš sve mora biti na sadaku ili kredit. Gdje nestaje silna lova? Samo akciza za ceste 8 milijardi plus 6 milijardi na duhanske proizvode. Pa na rakiju, pa pdv na sve živo.
Provjerite da to nisu novci za kamp u kojem se obučavaju UZP teroristički bojovnici koji se spremaju na još jednu agresiju i sveti rat za Vatikan, rimo-katoličanstvo i Papu.
Ponovno neke spletke 6,38% manjine u nestanku.
@HrvatiNestajuBrzo priladnice made in Holiday inn nacije tisina da ne bi dobio koju iza usiju.
Otpis duga, ali ce ici ovrha nad BH imovinom u Hrvatskoj ..😁
Jedno sa drugim nema nikakve veze
Oderat ce ih Živi zid za ovo
Hrvati u Hrvatskoj nemaju ni za hljeba kontenere kopaju