Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako bi se svabo ovome grohotom smijao
@Dopeman A 3, odnosno trojka koja veže pasau (austrija) pa preko regensburga, nurnberga, wurzburga, frankfurta, bon , koln, duseodorf, duisbur i na kraju zavrsava u holandiji arnheim.. vozi milion ako mozes. jedino ako su radovi i vremenske neprilike izbace elektronske znakove sa ogranicenjem brzine... milina :D
Omiljena staza za svicarce Basel -Stuttgart, tu i golfovi voze 200 km/h
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
ja mogu toliko jedino ako razbijem sakom sat pa okrenem prstom kazaljku al ja zaostajem hebo te meni volan na 100km/h radi kao hiltovka
prolazna faza, na 150 se smiri ;)
1a2 e tu bi mi bio kraj tebra ;) ENDE
160 i neboj se
Treba ga kazniti ako nije stavio usta ličnu kartu radi identifikacije?!
To mora da je neki bosnjo sa golfa dvojkom s turbodizelom
znači za 162 sata bi obišao Zemlju
Ja vozim max 120. A vas potencijalne samoubice odnosno ubice treba povući iz saobraćaja odmah i zauvijek.
Te koji voze preko ograničenja ili pod dejstvom droge alkohola to je odmah za zatvora i to doživotnog???!!Jer se krivično i zakonski smatra kao ubistvo u pokušaju??!!To je isto sad da ja izvadim pištolj na sred ulice a gradjani prolaze a ja vitlam sa njime??!!
@Ludjo84AP Ovakve brzine su na Njemačkim autoputevima, koji su istog kvaliteta kao i Hrvatski, propisima dozvoljene! Sad da li je "ubistvo u pokušaju" što isti vozač sa istim autom i na isto napravljenom autoputu vozi 230 u Hrvatskoj ili Njemačkoj?
Takve brzine sa drumskim vozilima nije voznja vec je let, a za let tebaju letjelice , piloti i uzl-poletne staze .Oni koji to rade su ne moralni, ne humani ,anarhisti i budale, te svakom treba oduzeti vozilo ,osim zakonski organizovanih trka.
Takve brzine sa drumskim vozilima nije voznja vec je let, a za let tebaju letjelice , piloti i uzl-poletne staze .Oni koji to rade su ne moralni, ne humani ,anarhisti i budale, te svakom treba oduzeti vozilo ,osim zakonski organizovanih trka.
Razgazio da procisti DPF. 😂😂😂
Haha, mjesec dana. Koja smijurija. Zakon napravljen da sinovi guzonja iz Tudmanovog kartela mogu bjesniti po putevima.
S obzirom na to da u Njemačkoj, koju ja ipak smatram ozbiljnom zemljom koja je dobro izanalizirala sve argumente za i protiv, nema generalnog ograničenja brzine na Autobahnu, ne smatram ni ovo baš "pravim" prekršajem! Tj., jes't prekršaj kod nas i u Hrvatskoj a u Njemačkoj ne bi bio! Osim na dionicama gdje je i kod njih brzina ograničena kao i tamo gdje je ograničena znakom "kad pada kiša"!
Ovi što pucaju minuse su vjerovatno oni isti koje srećemo na našim autoputevima kako voze lijevom, preticajnom trakom 80 km/h! Ili stanu sa Golfom sedmicom u "kolonu" iza šlepera i voze za njim od Doljana do Sarajeva?
Kod nas se zna kad se treba usporit do 110 km/h , a ostatak mozes picit kolko hoces
S obzirom da je ograničenje, mislim 130 kazna je smiješna
I vise nego smijesna.
onda je mujo najebao pravo, on nema auto. kolka li će njemu biti kazna kad bude pičio kroz hadezervatsku?
mujo jema golfa dvičicu, hajaa