Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada oni nama izruce Jelavica i ostalu ekipu odmah neka ga vode. Reciprocitet mora biti a ne hrvatsko gospodstvo po cemu su poznati
Zaboravili ste da su Hrvati zaštitili čovjeka koji je ubio Vedrana Puljića.
COVJEK NEMA VEZESA BOSNOM! TRAZE GA 'NJEGOVI' POSALJITE GA !
najbolje je bilo da su Mamića stavili na čelo Aluminija imali bi respektabilnu fabriku toliko od mene
Sto bi reko Vojko, Ne moze!
Ni po koju cjenu ne izruciti Mamica.Toliko je veci lopova u Hrvatskoj koji su pobjegli od BiH pravosuda a koji su vise ukrali nego sto Hrvatska tereti Mamica.Lista je podugacka a da negovorim o ubicama koje stiti a jedan je i ubica VEDRANA PULJICA.
DOSADNI STE VISE.
Samo izručiti. Hrvati zatvore granicu pola sata i naprave nam milione gubitka. Zar se ne sjećate kako im je na granici nastao tehnički problem? Sve stoji, ljudi, roba, kamioni, transporteri, ništa neide... Ako ideš preko Srbije duži put i sve skuplje... Ako žele kriminalce dobiće kriminalce.
@sova_club nece ga dobiti. Kad oni uzrice sve one sto Bosna trazi. Blokirati granice ne smiju pita se teta merkel a ne teta kitaricka.
Šta ima Merkel. Oni jedino vide Hrvate kao svoje. Da nije njih bilo ne bi i Bosnu priznalo. Gdje vi živite...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
NECE BITI IZRUCEN !!! SVE DOK IMA PUNO EURA...
Ajde vratite Pelješac evo vam Mamić hahaha
nedamo maminja
Nikad svoga drzavljanina ne treba izrucivati, mamic je podigao sport. Najbolje da preuzme Turbinu iz Jablanice i napravi mali Celzi od nje
mi ništa dobili nismo.
Čovjek koji vam je digao fudbal na razinu da se nadmece sa velikim klubovima i koji vam je donio milione i milione i milione hoćete ga u ćorku, da hoće kod nas uzeti kakav klub pa nek uzima i sebi ali nešto će i stvoriti... kod nas samo uzimaju ništa ne stvaraju..
Pa Dragan Covic je za ovog al kapone pa i dalje uziva status uglednog gospodina i politicara