Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@muna, @as, kako su vasi roditelji ponosni na vas, kako ste vi lijepo obrazovani, vaspitani i odgojeni, kako se lijepo izrazavate, vjerujem da su vam roditelji najzasluzniji za vase lijepo vaspitanje i odgoj.
Hrvatska nema kredibilitet, pa ga samim tim ne moze ni izgubiti.
Podrska SVAKOJ RIJECI Kasima Trnke ! I NARAVNO NI PO KOJU CIJENU PRISTATI KA KONSTRUKCIJU PELJESKOG MOSTA KOJI JE CISTA KRADJA BOSANSKE TERITORIJE I MORA ! A sto treba NAGLASITI TAKODJE A TO JE da bi konstrukcija TOG PELJESKOG MOSTA TOTALNO UNISTILA EKOLOSKI SISTEM I I NARAVNO ESTETSKI ! Ako EU-a SA HRVATSKOM HOCE PRAVITI MOSTOVE NEK IH PRAVE U SVOJIM MORSKIM VODAMA i TERITORIJAMA A NE BOSANSKIM I TACKA !
a sta ti sanjas kad ce srbija imati more
I purgeri ....... poceli da svojataju BiH, ko k.r.m.e Doda
lopato,toliku moc u svijetu ima da je poslije samo jedne granate koja je pala na dubrovnik citava katolicka evropa i amerika reagovala i zaustavila daljnje akcije,pogurala oluju i zavrsila posao,pola tvojih bosnjaka sanja putovnicu dok je druga polovina vec odavno ima i krije je za neko vece drustvo kada ih je stid reci da su iz bosne upravo zbog tog 24% dijela koji je najsramotnije nesto na balkanu,jedan dubrovnik opet sam primi vise turista iz svijeta za jedan vikend nego kompletno sarajevo za godinu dana iako ruku na srce u sarajevo dolaze turisti tipa auto mehanicari i cistacice jer im je hrvatska preskupa,porediti jednu grandioznu hrvatsku sa svim morem,flotom,avionima,brodskom industrijom itd je zalosno za bosnjake koji sanjaju makarsku i pastetu hihihihihihihihihihihihi
Zar Hrvatska ima ikakav kredibilitet? Sa svim susjedima su posvađani osim sa Mađarima... Najviše mi je drago što ih Slovenci zajebaju... To Slovenci kad smo mi bijednici barem ih vi zajebajite kako treba. I ne dajte im pare od Ljubljanske banke nadoknadili su to oni pljačkom BiH.
LOL. Koji je ovo? Jel to onaj sto hoce i Sutorinu? Hahahahaha Nema nista od ratifikacije.Skoji su hrvatski kao i Punta Kleka.dubrovacka republika to Turcima nikada nije prodala.
Opis i podrijetlo Paprika je namirnica mediteranske kuhinje i dobro se slaže s lukom, češnjakom, tikvicama, patlidžanima, rajčicama, a nadasve maslinovim uljem. Paprika je povrtna biljka sa stabljikom i plodovima raznih oblika i boja: od malih bobica do velikih mjehurastih plodova, oblika rajčice, roga i malih šiljatih oblika; od tamnozelene, svijetlozelene, žute, narančaste do crvene boje. Paprike mogu imati slatki, poluljuti i ljuti okus. Tu korisnu i nadasve hranjivu namirnicu u 15. stoljeću donijeli su Španjolci u Europu. Kasnije se preko Afrike proširila u Tursku, a odatle u Mađarsku. Danas se u svijetu uzgaja oko 50 sorti paprika.
Trnka reko...ajde nemojte nas nasmijavat
Izetbegović i Tuđman očevi bosnjacke nacije svaki Bosnjak treba da ima njihovu sliku na zidu
profesore propo sam kod tebe na ustavu da znaš !
posaljite samo lagumdjiju tamo ispred BiH, sve ce on to dati Hrvatskoj..sta god zatraze...kao entitetsko drzavljanstvo, popis bez cl.48..itd...
A jeli BH uopce Deyton ratificirala? Koliko znam nije,a i dalje \"postoji\" kao drzava. Kad sm vec kod pitanja kredibiliteta, hajde da se vratimo na osnove, tj. dokument koji je ustanovio ovu drzavu, pa onda sve ostalo. Nisu ni Dejton ratificirali, a onda ni svi ostali dokumenti nemaju kredibilitet.
Nadaj se, Kasime, al\' piši propalo, nema ništa od ratifikacije...
necemo tudjmanov ugovor, eto him hrvatima tamo ta ostrva !!!!