Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TACNO...sve firme su u Hercegovini uzele distribucije ..npr.ja imam platu 850KM a moj kolega u Citluku 1400KM. ..iste kvalifikacije, isti opis radnog mijesta, isti plan rada. prodaje...mi smo njima samo robovi....
JEDNIM UDARCEM DVIJE MUHE, ZA AMERIKANCE AKO ŽELE NEŠTO NAPRAVITI!!! Sto trebaju napraviti Amerikanci ako žele BiH cjelovitu i zbog čega? 1. uhititi 2. osuditi 3. zabraniti političko djelovanje svih PUČISTA PLATFORMAŠA NA 20 GOD. 4. instalirati novu garnituru političara u tim strankama potpisnicama platforme. Zašto? 1. jedinstvena prilika da se pokaže kako pravna država djeluje jednako na sve, te kakoje jedino prihvatljivo ponasanje u skladu sa ustavom i zakonima 2. ako bi drzavne institucije postupile u skladu sa zakonom, i ako bi rusitelji pucisti zavrsili u zatvoru, nikada više nikomu u BiH ne bi palo na pamet da radi nešto protuustavno 3. država bi mogla graditi na dobrobit svih Posljedice: Riješili bi se kriminalaca-političara koji imaju neke kriminalne prošlosti tj repova, raznoraznih afera primjerice REKET, nekim ovo i nije prvi put da pokusaju napraviti DRŽAVNI UDAR i tko zna kojih jos afera, žrvovali bi 50 ljudi ali bi se država napravila
Hrvati stvarno bolje zive od Bosnjaka...to se vidi po krajevima gdje su vecina...
@ RS....hihi pa i vi srbi ste nosili fesove i turban...ne zaboravi i srbija je bila turska, jos uvek koristite turske i arapske reci a niko ne mrzi krscane...mrznja prema srbima ili hrvatima ne znaci odma mrznja prema krscanima, srbi i hrvati nisu jedini kristjani na svetu
Ajmo mi na kahvu malo bistrit politihu, hebo poso....
@RS 21.03.2011. u 17:04 Ipak si se prepoznao! Što se tiče psihijatra, mislim da bi velika većina vas trebala ići na hipnozu da se konačno utvrdi razlog patološke mržnje prema hrišćanima, doduše mrzim i ja vas, ali vi ste ipak fenomeni. Možda je to zbog izdaje predaka?
Jeste, bosnjaci neradnici, imamo vise rudara nego srbija, hrvatska, slovenija i japan skupa. U hrvatskoj poznati dalmatinski radnici, niko nije vise od kasike digo tisucu godina, isto vazi i za srbe, sva industrija nakon propasti juge propala. Da nije madjara da obrade one oranice u vojvodini, uvozili bi i psenicu. Sto se tice hrvatskih poljoprivrednika, osim beskonacan broj milijardi kuna subvencija koje su dobili u zadnjih 20 godina nemaju nikakvih drugih dostignuca. Jel neko mozda cuo da u semberiji neki srbi iz RSa nesto sade? Ovo isto ko prica kako smo mi nekakavi teroristi, ubice i slicno a u srbiji se desilo 100 pokusaja atentata na jedan u bosni u istom intervalu vremena.
koja si ti kretencina boze dragi da ti podari pameti i razuma .......
konju izdajnički
Pa nikako se vi dogovoriti :))) Ima neki vic : JESI FORMIRAO MIŠIĆE KO FEDERACIJA VLADU :))))))))))) Hrvati su dosta bogat narod u BiH gledajući iz našeg ugla ( R.S.) a i pristupačniji su u poslu.... profesionalnji ... i dosta su slicni nama srbima :)
Pa i ovaj je za Nobelovca 1/23 od 17= 5. I on će nas odvest u EU ? provjerite na stranici Izbori ba, i vidjet će te da za njega nisu u mostaru, glasali ni njegovi iz kuće.
Htjeli su Veliku Hrvatsku i unistiti muslimane (Bosnjake)! Napustili Sarajevo i uputili se Mati Bobanu u hercegovacke gudure! Kad su im Bosnjaci pruzili otpor i kad im je prijetilo da nestanu iz BiH (ne bez razloga) onda su poceli, onako hinjski, da traze neku krivicu u Bosnjacima! Kao fol \"islamizacija\",\"minorizacija\" Hrvata i sl gluposti! Sram ih bilo i stid! Isti scenario je primjenjen i kod Srba! \"Politicki narodi\" i Srbi i Hrvati u BiH! Kad su hrvati trebali Franji sve su imali, cim su istjerali Srbe iz Hrv, Franjo im okreno ledja! Slobo je to uradio sa tim istim hrv Srbima koje je 1995 \"prodao\"! Danasnja hrv vlast u ZG nece ni da cuje za ove skutore! Sram vas bilo,skutori! Zivko Budimir
Za gospodina (ja), molio bi te da se raspitas koliko su Bosnjaci za 10 do 15 godina kao izbjeglice otvorili kompanija po bjelom svijetu, gdje funkcionise zakon. Onda komentarisi da li su ili nisu Bosnjaci radan narod.
pa naravno da imaju tako puno firmi kada varaju drzavu i preko carine svasta rade. Hrvatske firme treba sve malo polje pretresti pa bi ih se vise od pola pozatvaralo
e da se hrvati odvoje plakali bi , sve bi te firmme distribucije propale i mnoge druge. Pa bosnjaci sve to kupuju od vas i u vitezu kupuju sve bosnjaci najvise oni u prolazu. Da vam nije nas bosnjaka biloo bi vam gadno a hrvati iz hrvatske ne mogu smisliti vas u hercegovini to vi znate. Bolje vam da sutite ne budite pohlepni da vas nebi kostalo.
tko radi ne boji se gladi!!! bošnjaci radite i vi malo a ne ispijajte kahve pa će se živit. skupljajte željezo ako ništa.dobra cjena sad majke mi! isplati se, je da su romi konkurencija al uspije se ugrabit štogod.