Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BOSANSKOHERCEGOVACKI politicari bi trebali NAPRAVIT jedan DEBELI DOSIJE o SVIM ratnim zlocinima i genocidu nad Bosnjacima Muslimanima,Koncentracionalne logore,SVE hronoloski sta se radilo u Bosni i Hercegovini! NAPRAVIT kopije i podijelit ih svim DRZAVAMA UJEDINJENIH nacija i POSLAT ih SVIM PREDSJEDNICIMA EU-e,SAD-a,iTD. REC im da nam je DOSTA vise genocidne tvorevine i da HOCEMO JEDNU normalnu demokratsku drzavu!! A NE SRBSKI FASIZAM I NACIZAM!I trazit OTVORENO da fasisticka srbija isplati SVE sto je duzna nasoj drzavi dal pravdom dal parama! BiH4EVER!
Nikad vama netreba vjerovati, 93 ste nas izdali i u ledja ste nam pucali kukavice jedne a sad glumite da ste ugrozeni Netocno, vi ste izdali Hrvate koji su vam davali hranu i oruzje, primali vase izbjeglice, propustali strane dobrovoljce, a sve s ciljem da etnicki ocistite Hrvate iz Srednje Bosne kako bi mogli stvoriti lebensraum za izbjeglice iz Podrinja. Niste se ni zahvalili za spasavanje Bihaca od novog genocida.
Kako su Hrvati, koji cine 10-12% populacije BiH, ugrozeni? Po cemu? Drze vise pozicija u vladi nego sto trebaju. U Hercegovini diskriminiraju protiv Bosnjaka, nedaju im nikakva prava dok Hrvati glume da su ugrozeni. Nemozete da vladate FBIH kad vas mozemo izbrojati na ruke. Samo pogledaj kako Hrvati dole u Hercegovini provociraju Bosnjake, i prave im problema samo sto su Bosnjaci. Nikad vama netreba vjerovati, 93 ste nas izdali i u ledja ste nam pucali kukavice jedne a sad glumite da ste ugrozeni. Primate penzije i od BiH i HR, glasate u obje drzave, svi imate kuce po HR, mrzite drzavu u kojoj zivite, i radite sve da bi razbili drzavu. Ja stvarno neznam sta je vas problem. Umjesto mi vas izdajice da udaramo na svakom koraku, mi vama dopustamo da pljujete po nama. Ako vam se BiH nesvidja idite tamo u HR gdje vas svakako smatraju Bosancima pa vidite jel tamo bolje.
Mislim da se BIH djeli na entiter RS entitet Bošnački i Entitet Herceg-Bosanski
Ajde bolan ne kaki beze najugrozeniji su bosnjaci ateisti a vi religiozni supci uvjek nadjete svoje mjesto samo pravi Bosanci izumiru jer su jadni natjerani da se prikljucuju vasim coporima i da glasaju za vas da bi vi profitirali Zato nacionalisti crknite bosna ce prezivjeti od une do drine i od save do mora
u mom mjestu su Hrvati manjina a ima i par Srba.Totalno su ravnopravni sa svima i imaju poso svi.Rade ne zale se ni nasta.Za Bajram im je najbolje jer tri dana cugaju i meze dzabane zato sto svi zele da ih pocaste.Malo im je tesko kada dodje neki njihov praznik jer nisu u stanju finansijski uzvratiti svima zato sto nas ima previse ali mi to razumijemo i nema problema.Sve u svemu zivimo normalno i neoptereceni sranjima o kojiima ovde pise.Iz naseg ugla gledano Hrvati su ugrozeni sami od sebe tamo gdje su vecina.
JA NE ZELIM DA ZIVIM U NACIONALNOM ENTITETU!!!
Ma svi ste vi na Balkanu i u BiH ugrozeni,jako cudno da se svi tako dole osjecate,i to bez obzira na nacionalnost i drzavu u kojoj zivite.Dole vla´da mrak upalite svjetlo lutate svi i to u svakom pogledu,haos imate svugdje,i nevidite sta vam se zbiva,pa onda pocnete jedni druge okrivljivati,JADNO I ZALOSNO........samo toliko mogu reci...............
nekad je cijela bosna bila hrvatska država. jedino je tad i funkcionisala kao pravna država. to je i sam carl bildt potvrdio. bez hrvata nikad nećete ući ni u nato, ni u eu, niti će vam ikad vize ukinuti, sve da nas je i 1%.
slažem se. ne budu li hrvati imali sva svoja ustavom zajamčena prava, bosna će postati zemlja trećeg svijeta.
Znas Bosnjace, nije davno bilo, Sveg\' mi sv\'jeta nema petnaest ljeta, Kad u nasoj Bosni ponositoj, I junackoj zemlji Hercegovoj, Od Trebinja do Brodskijeh vrata, Nije bilo nikakvih Bosnjaka.. A od 1993. se kroz svoje hire, Cudni svati ko u svome sire.
Pa mjmuni jedni ja znam i gledam svako jutro 300 m u s.l.i.mana u Međugorju rade.....više ih ima dole nego nas HRVAT U sARAJEVU MAJMUNI
He he...FEDERACIJA ide HRVATSOJ papci
Tonchi,ko ti to za treci entitet?pa dokle ce svi okolo bih-i radit sve da bih ne funkcionise.anas dobro tonchi koliko je bih krvarila zbog tudjmana a pogotovo od milosevica,pomogni ako mozes bih al nemoj joj odmagat trecim entitetom,znas da prije 1995-e nije ovdje bilo nikakvih entiteta Prije 1995. nije bilo nikakvih entiteta jer je Izetbegovic odbio Cutillerov plan i tako BIH gurnuo u krvavi rat. ako hrvati dobiju entitet, srbi su dobili rat!!! osim ako im pederacija da 30 % i RS 30 %... Sto ce Srbi dobiti ako Hrvati dobiju entitet? Njima je svejedno. I ne treba nam 60%, nismo Srbi da se vodimo nacelom gdje je i jedan Srbin, tamo je Srbija.
haha pa ima vas samo 7% sta uopste hocete??? Bosnjaka u Crnoj Gori ima preko 10 % pa nemaju upola prava koja vi imate u BiH Nema bas 7, nego duplo vise, ali nebitno. Hrvati su konstitutivan narod, a razlog prepolavljanja njihovog prijeratnog broja je etnicko ciscenje koje je u Bugojnu, Varesu, Zenici, pa i Sarajevu provela islamofasisticka Armija BIH uz pomoc mudzahedina.